Näistä parisuhteen asioista ei tulisi puhua sosiaalisessa mediassa

10.6.2024

Vaikka useimmilla meistä ei olekaan miljoonia seuraajia, kuten julkkiksilla, on meillä kaikilla oma yleisömme SoMessa.

Olemme keränneet listan asioista, jotka tulee ehdottomasti pitää omana tietona, mitä tulee sosiaaliseen mediaan:

 

Kumppanisi sänkytaidot

Rakkaallasi on muutama bravuurinsa, jotka vievät sinut välittömästi taivaaseen. Sinä tiedät sen, alakerran naapurisi ehkä tietää sen, mutta Facebook-kaveriesi ei tarvitse todellakaan tietää kaikkia yksityiskohtia.

Se ei ainoastaan nolostuta kumppaniasi; makuuhuoneen salaisuuksien paljastaminen voi laimentaa intiimejä hetkiä jatkossa. Kun pidätte salaisuutenne itsellänne, pysyvät intiimit asianne todellakin intiimeinä, ja se luo luottamusta välillenne.

 

Riidat

Oli välillänne sitten käynnissä tappelu, avioero, asumusero tai muuten vaan ristiriitaa, ei siitä kannata kertoa sosiaalisessa mediassa. Jos kuitenkin teet sen, ihmiset luovat välittömästi mielipiteensä kumppanistasi ja parisuhteestanne.

Jos annat kumppanillesi anteeksi ja jatkatte nollista jaettuasi mehukkaimmat yksityiskohdat sosiaalisessa mediassa, heikentää se suhteenne perustaa. Ystäväsi ja perheesi ei välttämättä anna välittömästi anteeksi kumppanisi pettämistä, minkä johdosta suhteesi tulevaisuus voi olla vaarassa.

 

Lue myös: Riiteletkö kumppanisi kanssa rahasta tai intiimistä kanssakäymisestä? Tästä se johtuu

 

Väittelyt

Vaikka voikin olla houkuttelevaa käyttää Twitter-äänestyksiä vastauksien etsimiseen, ei kavereidesi tule olla väittelyjenne sovittelijoita. Ei, vaikka kyse olisikin ihan pikku asiasta, kuten sängyn petaamisesta

Vaikka kaikki haluavatkin olla oikeassa, tuen etsiminen netistä viestii luottamuksen puutteesta kumppania kohtaan.

 

Passiivis-aggressiiviset päivitykset ja vastaukset

Voi tuntua hyvältä julkaista mysteerinen päivitys, kuten ”En voi kuvitella, että joudun kestämään tätä”, mutta ystäväsi, perheesi ja seuraajasi luovat välittömästi omat johtopäätöksensä.

Vaikka et kertoisikaan kaikkia yksityiskohtia, tämänkaltaiset julkaisut voivat olla turmiollisia suhteellenne. Kaikki tietävät, että ne antavat avaimen päästä penkomaan toisten suhteita.

 

Ensimmäisen kuukauden tapahtumat

Vaikka tietäisitkin, että olet tavannut sen oikean, on hyvä idea pysytellä asiasta hiljaa ensimmäisen kuukauden ajan. Anna suhteellesi hieman aikaa ennen sen julkistamista sen varalta, ettei kaikki menisikään suunnitellusti.

On todella turhauttavaa, kun joudut kohtaamaan kysymyksiä elämäsi rakkaudesta sen jälkeen, kun oletkin jättänyt hänet.

 

Yksityiset keskustelut

Vaikka kumppanisi saattoikin sanoa maailman hauskimman kaskun aamupalapäydässä ja haluaisit kaikkien muidenkin kuulevan sen, ota silti askel taaksepäin.

Yksityisen asian jakaminen sosiaalisessa mediassa voi tuhota luottamuksen ja tehdä hänet huolestuneeksi siitä, että jaat jatkossakin intiimejä asioita muille.

Hän saattaa vetäytyä jatkossa kuoreensa seurassasi, mikä ei tee hyvää parisuhteellenne. Jos haluat jakaa jotain, kysy siitä ensin kumppaniltasi.

 

Lue myös: Facebookin tilapäivityksistä voi päätellä paljon kirjoittajan matalasta itsetunnosta ja narsismista

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Jacob Ufkes