Näistä ”intohimon” asennoista nuoret miehet ja naiset pitävät eniten

1.2.2018

Maailma on täynnä erilaisia intiimejä asentoja, joiden välillä valita halujen iskiessä. Mutta useimmat meistä tyytyvät aina samoihin asentoihin, paljastaa tuore seksitutkimus.

Tutkimuksessa kysyttiin 2814 naiselta ja 2302 mieheltä, ikävuosiltaan 18-34, heidän intiimiin kanssakäymiseen liittyvästä elämistään. Lopputuloksena huomattiin, että nuoret pitävät eniten doggy stylesta.

 

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta orgasmiin johtavaa asentoa

 

Naisten ja miesten mieltymysten välillä on eroavaisuuksia

Nuoret äänestivät tämän ronskin asennon hieman yllättäenkin lähetyssaarnaajan edelle, joka päätyi kakkossijalle. Kolmantena asentona listalla on cowgirl eli nainen päällä.

Naisten ja miesten välillä oli kuitenkin eroavaisuuksia. Miehet pitivät eniten doggy stylestä, kun taas naiset syttyvät lähetyssaarnaajalle.

Cowgirl oli joka tapauksessa molempien sukupuolien osalta listakolmosena.

 

Jokainen asento tarjoaa omat mahdollisuutensa

Doggy style voi olla uskomattoman kiihottavaa oikeassa mielentilassa ja klitoriksesi kiihottuu myös miehesi, itsesi tai lelun avulla. Lähetyssaarnaaja on hieman romanttisempi liike, ja cowgirl on omiaan klitoriksen kiihottamisessa.

Vaikka sinulla olisikin jokin lempiliike, muista, että vaihtelu virkistää. Pienilläkin muutoksilla seksielämäsi saattaa mullistua.

 

Lue myös: Missä seksiasennossa miehet kestävät pidempään? – Tutkimus paljastaa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Joshua Rawson-Harris