Missä seksiasennossa miehet kestävät pidempään? – Tutkimus paljastaa

7.6.2017

Joskus saatat haluta vain kiihdyttää aktin nopeasti valmiiksi, jotta ehtisit katsoa Game of Thronesin uusimman jakson. Mutta toisaalta joskus on mukava ottaa reilusti aikaa ja nauttia pitkäkestoisesta, koko yön kestävästä seksistä – tai ainakin niin kauan, kuin miehesi kunto kestää.

Kentuckyn yliopiston tutkijat ovat selvittäneet asiaa yli 14000 miehen ja naisen kanssa, ja löytäneet ne seksiasennot, joissa miehet tulevat nopeimmin – mutta myös hitaimmin.

Ja tulokset ovat mielenkiintoisia:

 

Mikä asento on paras pitkäkestoiseen seksiin?

Prosentuaalisesti 55 prosenttia miehistä ja naisista sanoivat, että nainen päällä-asento johtaa pitkäkestoisempaan seksiin. 30 prosenttia suosi lähetyssaarnaajaa, 25 prosenttia mainitsi seksin ”vierekkäin” ja 17 prosenttia nosti esiin doggy stylen. Vaikka erot ovat selkeitä prosenttilukujen ääripäissä, tutkija ja seksuaaliterapeutti Ian Kerner ei ole yllättynyt tuloksista.

Lue myös: 6 syytä harrastaa enemmän seksiä

 

Naiset pystyvät stimuloimaan klitoristaan

Hänen ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsineet asiakkaansa ovat kertoneet, että nainen päällä on asentona siitä paras, että naiset pystyvät stimuloimaan klitoristaan maksimaalisesti (hieromalla itseään miehen lantiota vasten) ilman liiallista työntämistä (joka voi aiheuttaa ennenaikaisen tulemisen).

Lue myös: Seksi ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolmea asiaa

 

Nainen voi saada orgasmin miehen laukeamisesta huolimatta

“Jos mies saa siemensyöksyn, nainen voi silti vielä saavuttaa orgasmin jatkamalla ratsastusta niin kauan, kun miehen erektiosta on vielä jotain jäljellä,” Kerner kertoo.

Peniksen varsi on viimeinen osa, joka pehmenee, joten tällä asennolla voit ostaa hieman lisää aikaa, jos et ole vielä valmis miehesi lauettua.

Doggy style sen sijaan aiheuttaa laukeamisen nopeasti siksi, että se tuottaa eniten kitkaa penistä vasten, mikä luonnollisesti nopeuttaa siemensyöksyä.

Lue myös: 20 syytä miksi masturbointi voi olla parempaa kuin seksi

 

Miten muuten voit pidentää aktia

Jos asentojen vaihtaminen voi auttaa aktin pidentämisessä, voi asiaa lähestyä myös muilta kanteilta, kertoo tutkija Kristen Mark. Esimerkiksi kurpitsan syöminen tai tupakoinnin vähentäminen voi lisätä miehen suorituskykyä. Seksi on kompleksia, eikä asiat ole liian yksinkertaisia.

Joten jos lempisarjasi ei ole juuri alkamassa, kannattaa ehkä välttää doggy stylea.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Womenshealthmag.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay