Naiset kertovat pahimmista treffeistään

4.6.2024

Muutama vuosi parisuhteessa ja treffailuuun liittyvät kommervenkit alkavat unohtua. Kaikilla meillä on varmastikin unohtumattomia treffikokemuksia, jotka todistavat ettei sinkkuna oleminen aina tosiaankaan ole pelkkää juhlaa. Tietysti sekaan mahtuu ikimuistoisia treffejä hyvässäkin mielessä, mutta nyt pureudutaan näihin nolompiin ja ikävämpiin muistoihin.

 

1. Se kerta, kun jalka murtui

“Pidimme hauskaa punk-keikalla miehen kanssa, jonka tapasin Tinderissä. Olimme juuri siirtymässä GT:stä olueeseen, kun hän yhtäkkiä ilmestyi shottien kanssa. Ajattelin, että miksipä ei? Konsertin jälkeen menimme hänen luokseen, teimme hommat ja sammuimme. Heräsin klo 3.30 yöllä siihen kun nilkkani oli todella kipeä, enkä pystynyt laittamaan yhtään painoa sille. Luulin sen murtuneen kenties tanssilattialla, jos ojoku oli vaikka astunut sen päälle. Hiukan vielä päihtyneenä toipersin hakemaan pakastimesta pussillisen pinaattia, menin takaisin sänkyyn, asetin pakastepussin nilkkani päälle ja vaivuin heti takaisin uneen. Kun heräsin seuraavana aamuna, niin pinaattia oli joka paikassa. Lakanat, lattia ja sängyn rungossa olevat pienet lovetkin olivat sitä täynnä. Mies katsoi minua ja kysyi “Mitä vi**ua!?”. Lähdin pois niin nopeasti kun pystyin. Hän ei auttanut minua edes alas rappusia ja kun pääsin terveysasemalle, niin jalan todettiin murtuneen. En ikinä kuullut miehestä enää.”

– Emma P., 27

2. Se kerta, kun mies oli täynnä itseään

“Mies jonka tapasin netissä oli todella täynnä itseään, eikä pöydässä tuntunut olevan minulle edes tilaa. Hän kysyi pidänkö hänen kellostaan ja sen jälkeen totesi sen maksaneen 20,000€. Hän myös kertoi, että hän pystyy tyydyttämään itseään paremmin kuin kukaan nainen pystyy. Yhdessä vaiheessa hän kysyi viereisessä pöydässä istuvalta vanhahkolta naiselta, että olimme viehättävä pari. Nainen vastasi kyllä, mutta mitä mies tähän? “Totta arvon naiset, voitte tilata minut netistä!”. Olin niin nolona, pyysin rouvilta anteeksi ja totesin, että totta, nykyään netistä voi tilata kaikenlaista paskaa.”

– Sonja V., 41

3. Se kerta, kun tappelimme brunssista

“Kyseessä olivat sokkotreffit. Ystäväni kehitteli tämän suunnitelman brunssilla, joka on ironista ottaen huomioon, kuinka treffeillä loppujen lopuksi kävi. Tapasimme drinkkien äärellä ja tappelimme puoli tuntia brunssista! Siitä määrittääkö ruoka sen onko kyseessä brunssi vai ajankohta. Tämän jälkeen hän kertoi miten PR-työni on todella tyhmää ja pisti minut maksamaan treffeistä koituneet kulut. Nämä treffit kestivät noin 3 tuntia, lähinnä siitä syystä, että olen liian itsepäinen kävelemään pois kiistatilanteesta. Kun treffit olivat ohi, kättelimme emmekä koskaan enää tavanneet.”

– Rae A., 25

4. Se kerta, kun mies tunnusti miksi menetti työpaikkansa

“Deittini kertoi vieneensä ex-tyttöystävänsä ravintolaan, jossa hän työskenteli, juhlimaan valmistujaisiaan. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta hän vei naisen tähän ravintolaan ainostaan, koska luuli saavansa pullon Dom Pérignonia alennuksella. Kun tarjoilija toi laskun, jossa pullo oli laskutettu täyteen hintaa, niin mies hermostui niin paljon, että kieltäytyi maksamasta laskua – ja sai potkut tästä syystä. Kuka näin oikein tekee? Maksoin laskun mielelläni, että pääsin vaan pois tästä tilanteesta.”

– Mona K., 29

5. Se kerta, kun mies melkein oksensi lautaselle

“Olimme illallisella miehen kanssa, jonka tapasin netissä, kun hän sai sellaisen yskimiskohtauksen, joka ei vaan meinaa hellittää. Tarjosin hänelle vettä ja serviettejä ja kysyin onko kaikki ok. Halusin varmistaa ettei kohta tarvita Heimlich-otetta. Itse olisin tässä vaiheessa jo mennyt vessaan, mutta hän oli edelleen pöydässä tukehtumaisillaan, kun hän yhtäkkiä alkoi sylkemään ruokaa lautaselle. Hän lopetti vihdoin ja joi hiukan vettä, jonka jälkeen alkoi syömään uudestaan. Hän selitti, että meinasi tukehtua, koska oli syönyt palasen serviettiä. Miten niin voi edes tapahtua? Olin kauhuissani. Selvisin kuitenkin illallisesta ja kun hän käveli pois hän yritti vielä suudella minua. Pidättelin oksennusta koko matkan kotiin.”

– Joanne B., 53

6. Se kerta, kun mies valitti kävelemisestä

“Olin jutellut tämän miehen kanssa pari viikkoa netissä, kun päätimme lähteä juoksemaan puistoon. Hän kertoi treenaavansa juoksukisoja varten. Puin ylleni söpöt kuntoiluvaatteet ja tekstasin hänelle mitä minulla on päällä, että hän tunnistaisi minut. Hän ilmestyi paikalle puvussa ja hienoissa kengissä ulkoiluvaatteiden sijaan ja kertoi haluavansa mielummin istua ja jutella. Sain suostuteltua hänet kävelemään puiston ympäri, mutta puolimatkassa hän rupesi valittamaan jalkojaan ja sitä ettei hän halunnut hikoilla niissä vaatteissa. Kun ohitimme nakkikioskin hän sanoi, että hänellä on jano. Kaivoiko hän lompakkonsa maksaakseen vetensä? Ei. Kun selvisi, että mies odotti minun maksavan, niin myyjäkin antoi sellaisen ilmeen, että se varmisti turhautumiseni tason. Jätin miehen puistoon ennen kuin hän kerkesi pyytämään rahaa jätskiin.”

– Julia H., 37

7. Se kerta, kun törmäsin viime viikon treffikumppaniin

“Menin elokuviin miehen kanssa, jonka tapasin Tinderissä. Juuri kun valot olivat himmentymässä, niin huomasin tutun hahmon kävelemässä rappusia ylöspäin. Vasta kun hän oli melkein meidän kohdallamme, niin tajusin hänen olevan mies, jonka kanssa olin ollut treffeillä edellisellä viikolla. Sali oli tupaten täynnä ja ainoat vapaat paikat olivat tietenkin meidän vieressä. Panikoin ja kerroin treffikumppanilleni tilanteesta, koska ajattelin hänen kuitenkin sanovan jotain – istuimmehan kuitenkin vierekkäin. Mutta hän ei sanonut mitään. Pääsin poistumaan teatterista ilman katsekontaktia, mutta ei voi olla mahdollista, etteikö hän tunnistanut minua.”

– Laura R., 27

8. Se kerta, kun minut jätettiin supermarkettiin

“Ystäväni veli tuli käymään minun luonani kotiruoka-illallisella. Treffit olivat aivan kamalat! Ensinnäkin hän haisi hirveän pahalle ja luulen että se johtui hänen likaisista vaatteistaan. Kun ruokailun jälkeen istuimme sohvalle hän piereskeli äänettömästi, mutta jatkuvasti. Kesken keskustelun hän sai puhelun, että hänen huumediilerinsä on kenties pidätetty. Hän oli niin päihtynyt, että pyysi minut ajamaan hänet paikallisen marketin pihaan tapaamaan miestä, joka hänelle soitti. Annoin hänelle kyydin, mutta hän ei ikinä tullut ulos marketista. Hän jätti minut kaupan pihalle. Menimme vielä uudestaan treffeille, koska oikeastaan halusin tehdä hänen veljelleen palveluksen. Toisilla treffeillämme hän myönsi, että hän oli juuri ottanut LSD:tä. WTF?!”

– Robin R., 27

Katso lisää seksi & romantiikka -uutisia!

Lähde: self.com
Kuva: Unsplash / Huy Phan

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia