Totuus naisten monimutkaisesta suhteesta teknologiaan

24.1.2017

Huffington Postin and Real Simplen julkaisema mielipidekysely toteaa, että teknologia on suuressa – joskin monimutkaisessa – roolissa naisten elämässä.

 

Mieluummin ilman seksiä

Naiset ovat niin riippuvaisia laitteistaan, että 69 prosenttia tutkituista nukkuvat älypuhelimiensa kanssa, 68 prosenttia pitää niitä lähettyvillä illallisen aikana, 76 prosenttia katsoo niitä vähintään kerran tunnissa ja näistä naisista melkein puolet vilkaisevat niitä joka 15 minuutin välein. Näitä lukuja katsoessa ei ehkä ole yllättävää, että melkein puolet toteavat, että he olisivat mieluummin kuukauden ilman seksiä kuin kuukauden ilman puhelintaan.

LUE MYÖS: 16 asiaa, joita nainen tekee, vaikka ei sitä myöntäisi

 

Tekstiviestejä auton ratissa

Ja jopa 80 prosenttia vastaajista ovat saaneet tarpeekseen sosiaalisista medioista, että he ovat harkinneet jättävänsä Facebookin, Twitterin tai jonkin muun verkoston jossain vaiheessa. Hälyttävää on, että kyselyyn osallistuneet naiset ovat niin kiinni puhelimissaan, että kolme neljästä myöntää, että he ovat lähettäneet tekstiviestejä autoa ajaessaan.

LUE MYÖS: Naiset listasivat pahimmat oletukset, joita miehet heistä tekevät

 

Ovatko naiset riippuvaisia älypuhelimista?

Kaikista todisteista riippumatta, vain 27 prosenttia vastaajista sanoo, että he ovat riippuvaisia älypuhelimista ja sosiaalisesta mediasta.

LUE MYÖS: 16 raivostuttavaa klliseetä naisista, jotka eivät pidä paikkansa

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay