16 raivostuttavaa kliseetä naisista, jotka eivät pidä paikkansa

12.10.2016

Hauska fakta – jotkut naiset rakastavat asioita. Toiset naiset vihaavat näitä samoja asioita. Kaikki naiset eivät ole samanlaisia.

 

KAIKKI NAISET HALUAVAT MIEHEN JOLLA ON JÄTTIMÄINEN PENIS

Mmmm, ei, se ei ole ihan niin toivottavaa kuin voisit kuvitella. Iso osa naisista todennäköisesti haluaa vähän pienemmän peniksen sen sijaan, että penis on niin iso, ettei lemmenleikkien jälkeen voi kuvitella istuvansa kahteen päivään.

 

KAIKILLA VIHAISILLA NAISILLA ”ON VAIN MENKAT”

Tai sitten vain olet täysi idiootti ja ansaitset huudot niskaasi, jos heität ilmoille tällaisen lausahduksen. Ikävää, jos koet sen inhottavaksi.

 

KAIKKI NAISET RAKASTAVAT KORKOKENKIÄ

Siihen on syynsä miksi Compeedit ovat olemassa. Ja se ei ollut se, että jokainen nainen rakastaa taivuttaa jalkansa epämiellyttävään asentoon.

 

KAIKKI NAISET EIVÄT PIERESKELE

Kuka ikinä uskookaan tähän, ansaitsee paikan lahtaamolta.

 

KAIKKI NAISET HALUAVAT ASETTUA ALOILLEEN JA SAADA LAPSIA MAHDOLLISIMMAN PIAN

Usko tai älä, lapsien puskeminen ulos kehosta ei ole välttämättä jokaisen naisen unelma. Se on todella pelottavaa, ja meillä täytyy olla oikeus venyttää tätä hetkeä juuri niin kauan kuin haluamme.

 

KAIKKI NAISET JOTKA PITÄVÄT SATUNNAISESTA SEKSISTÄ OVAT HALPAMAISIA

TAI sitten he vain tekevät juuri sitä mitä he juuri haluavat, milloin he haluavat, mihin heillä on täysi oikeus oman vaginansa suhteen. Ei mitään sen suurempaa, eihän?

 

KAIKKI NAISET *RAKASTAVAT* KUPPIKAKKUJA

Oikeasti? Usko tai älä, tahmaisen, hammassärkyä aiheuttavan makean sienen syöminen ei itseasiassa ole niin hauskaa kuin mitä annetaan ymmärtää

 

KAIKKI NAISET VIHAAVAT URHEILUA

“Salli mun nauraa”. Oletko koskaan nähnyt “Sport England’s This Girl Can” -kampanjaa? Me naiset VOIMME ja PYSTYMME ja me saatamme jopa ola parempia kuin te miehet salilla tai urheillessa.

 

KAIKKI NAISET LOISTAVAT KEITTIÖN PUOLELLA

Kokkaustaidot ovat valitettavasti kykyperäisiä, ei sukupuoliperäisiä. Joten vaikka kuinka paljon JOKAINEN NAINEN haluaisi osata luoda nopeasti karjalanpaistin, saattaa aika usein joutua silti tyytymään kananugetteihin.

 

KAIKKI NAISET OVAT HYVIÄ KOTITÖISSÄ

Osa naisista on jo keksinyt sen salaisuuden, että lattiakaappi on paras vaatekaappi.

 

KAIKKI NAISET OVAT HUONOJA KUSKEJA

Traagista kyllä, mutta on todistettu, että miehet olevat enemmän riskikuskeja, ja auto-onnettomuuksissa kuolleiden miesten määrä on joka vuosi tuplasti enemmän kuin naisten. Joten voisiko tämän aiheen jo pikkuhiljaa jättää sikseen?

 

NAISET EIVÄT OSAA KÄYTTÄÄ VOIMATYÖKALUJA

Cosmon kyselyn mukaan työkalujen käytön osaamattomuus on enemmänkin ihmiskohtaista kuin sukupuolikohtaista. Ja tähän samaan syssyyn, myöskin se on valhe, että jokainen mies ehdottomasti OSAA käyttää työkaluja. Luojalle kiitos on olemassa YouTube. Sitä me osaamme kyllä käyttää.

 

KAIKKI NAISET RAKASTAVAT SUKLAATA

HUOH.

 

KAIKKI NAISET RAKASTAVAT PINKKEJÄ ASIOITA

Yääh.

 

KAIKKI NAISET RAKASTAVAT ROMANTTISIA KOMEDIOITA

ARGH.

 

KAIKKI NAISET HALUAVAT OLLA TODELLA HOIKKIA

LOPETTAKAA JO!!!

 

’Jos tiedät ketään, joka uskoo kaikkia näitä ylläolevia kliseitä, ole hyvä ja ohjeista heidät seisomaan nurkkaan miettimään erittäin tarkkaan, mitä on tullut tehtyä.

LUE LISÄÄ: LIFESTYLE 6 VAPAA-AIKA UUTISIA

 

Lähde: Cosmopolitan

Artikkelikuva: Pixabay