Näin tupakoinnin lopettaminen kohentaa intiimiä kanssakäymistä

28.3.2018

Tupakointi vaikuttaa intiimiin kanssakäymiseen monella tapaa – tupakoinnin lopettamisella voikin saavuttaa välittömiä parannuksia kaikessa petipuuhiin liittyvässä. Seuraavassa lista tavoista, kuinka intiimi elämäsi paranee, kunhan vain pääset eroon tupakoinnista.

 

Tupakoinnilla on yhteys seisokki-häiriöihin

Tämä johtuu siitä, että tupakointi aiheuttaa suuren riskin sydän- ja verisuonielimistön terveydelle. Verenkierto-ongelmat ovat suurin syypää erektiohäiriöihin, joten tupakointi voi sydämen ja verenkierron sekoittamisen lisäksi myös tehdä erektioiden saamisesta vaikeampaa.

Useimmiten erektiohäiriöt ovat merkki tulevista sairauksista, joten ”jöpötys” -häiriöt voivat alkaa piankin tupakoinnin aloittamisen jälkeen.

 

Tupakointi kuivattaa alapäätä

Emme turhaan maininneet verenkiertohäiriöitä. Ne eivät vaikuta ainoastaan penikseen. Verenkiertohäiriöt voivat vaikeuttaa kiihottumista ja samalla vaikeuttaa kostumista, mikä käytännöstä tarkoittaa vähemmän nautinnollista petipuuhaa. Tupakoinnin lopettaminen voikin muuttaa asioita nopeasti parempaan suuntaan.

 

Lue myös: 5 Syytä miksi et enää kiihotu – fyysisiä ja henkisisä tekijöitä

 

Yksikin tupakka voi vaikeuttaa erektion saamista

Satunnainen tupakointi ei välttämättä johda erektiohäiriöihin, mutta peniksesi saattaa olla hieman vähemmän kova tai mieskuntosi huonompi. Ilmiö johtuu tupakan ainesosista – nikotiinista ja hiilimonoksidista, jotka supistavat verihiutaleita välittömästi.

 

Harrastat enemmän raalista nautintoa lopetettuasi

Jokainen tupakoinnin lopettanut tietää, että ilman tupakkaa tuntuu suussa siltä, että suuhun on pakko laittaa jotain. Monille meistä kyse on purkan syömisestä tai muusta ylensyömisestä, minkä takia lopettaminen johtaa usein ylipainon kerryttämiseen.

Tekemisen puutteen voi kuitenkin korvata hieman hyödyllisemmälläkin tavalla: oraalisella nautinnolla. Suutouhut ei tunnu niin työläältä silloin, kun saat paljon iloa nuolemisesta, imemisestä ja siitä, että suullasi on jotain tekemistä.

Sama pätee cunnilingukseen, joka muuttuu myös paljon nautinnollisemmaksi. Hyvää suutouhuissa on myös se, että mitä enemmän sitä annat, sitä enemmän sitä myös useimmiten saat.

 

Halusi lisääntyvät

Tupakointi voi sabotoida naisten hormonitasapainon. Se nostaa kortisoli- ja androgeenitasoja samalla vähentäen estrogeenin eritystä. Kun estrogeenitasot ovat matalalla, halut katoavat nopeasti. Lopeta tupakointi ja kiihotut nopeammin saaden myös enemmän nautintoa petipuuhista.

 

Kestävyytesi paranee

Oletko kuullut siitä, että tupakointi vahingoittaa keuhkojasi? Kun keuhkojen kapasiteetti laskee, aerobista urheilua on vaikeampaa harrastaa. Samalla petipuuhien harrastaminen muuttuu enemmän hengästyttäväksi. Lopeta siis tupakointi, niin jaksat tyydyttää kumppaniasi paremmin ja pidempään jatkossa.

 

Lue myös: Oletko menettänyt halusi? – Tästä se johtuu

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Elena Taranenko