4 temppua, joilla saat miehet ajattelemaan sinua taukoamatta

22.7.2021

Mitä tulee vetovoimaan, on yksi asia, joka vie voiton kaikesta: miehen ajatuksissa oleminen. Voit tietenkin thänen lempijuomaansa tai lempiruokaansa tai vangita hänet sänkyysi muutamaksi tunniksi, mutta mikään näistä ei ole voimakkaampi keino selättää mies kuin murtautua hänen mieleensä.

Se tarkoittaa sitä, että hallitset hänen ajatuksiaan joka minuutti ja joka sekunti. Kun olet hänen mielessään, teet hänet hulluksi niin, ettei hän enää halua mitään muuta kuin sinua. Näillä 5 keinolla voit löytää tiesi nopeasti haluamasi miehen mieleen:

 

1. Aloita olemalla mielenkiintoinen

Et tietenkään voi olla mielenkiintoinen kaikille, mutta on olemassa keinoja parantaa keskustelukykyjä kiinnostavien ihmisten varalle. Hyvän keskustelijan salaisuus on nimittäin kuuntelukyky. Monet ajattelevat, että keskusteleminen on vain omien mielipiteiden äänekästä esiin tuontia.

Tämä lähestymistapa voi valitettavasti rikkoa ystävyyssuhteita. Opettelemalla kuuntelemaan voit löytää uuden maailman keskusteluissasi.

 

Harjoittele aktiivista kuuntelemista ja mullista elämäsi

Jos haluat lukkiutua mielitettysi mieleen, tulee sinun ensin kuunnella häntä. Kysele hänen mielenkiinnon kohteistaan, tunteistaan ja unelmistaan. Kerää mahdollisimman paljon tietoa hänen intohimoistaan ja käytä sitä hyödyksesi myöhemmissä keskusteluissa. Näin saat hänet rakastamaan seuraasi.

Tämä ei tarkoita, että sinun tarvitsisi luopua omista mielipiteistäsi. Optimitilanteessa löydätte aiheita, jotka kiinnostavat teitä molempia. Keskustelemisen pitää olla molemmille mielekästä, ja keskusteleminen on helpompaa, jos aihe on molemmille mieluisa.

Lue myös: 5 ovelaa tapaa selvittää, mikä todella saa miehen syttymään

 

2. Koukuta hänet.

Olet saavuttanut hänen kiinnostuksensa, hän kuuntelee sinua, vastaa sinulle ja jakaa henkilökohtaisia asioitaan helposti. Hän kuuntelee sinua ja tuntee olonsa mukavaksi seurassasi. Nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Koukuttaminen on helppoa, jos olet jo saanut hänen huomionsa. Nyt otat vain käyttöösi hieman flirttailua.

Jos miehelläsi on erilaisia fantasioita tai ajatuksia, vihjailevien viestien lähettely on loistava tapa tarrautua häneen entistä enemmän kiinni. Jos hän on visuaalisempi tyyppi, liitä mukaan hieman seksikkäitä selfieitä.

 

Muista kuitenkin olla aina oma itsesi.

Jos et ole kiinnostunut intohimojesi esiin tuomisesta, voit käyttää hienovaraisempia vihjailuja kuten erilaisia alusasuja. Jos sinua ei haittaa olla hieman suoraviivaisempi, voit vaikka suoraan sanoa hänelle, kuinka paljon haluaisit riisua hänen housunsa nyt ja heti.

Lue myös: Miksi parisuhteet eivät todellakaan sovi kuumille tyypeille

 

3. Seuraa hänen toimiaan.

Kun olet saanut flirttailun käyntiin, seuraa hänen ajatuksenkulkuaan. Kysyykö hän lisätietoja? Miehet ovat yleensä visuaalisia, joten käytä kuvailevia adjektiiveja. Onko ihosi punainen himosta? Ovatko silmäsi kiinni vai auki kun annat hänelle mielihyvää? Minkä väriset pikkuhoususi ovat? Missä asennossa makaat, kun odotat häntä?

Joillekin miehille riittää, kun heille puhuu, mutta monet haluavat osallistua enemmän. Vastaa jokaiseen hänen ehdotukseensa niin, että huoneen lämpötila vain nousee. Kerro hänelle, kuinka hänen puheensa innostumaan fyysisesti. Kerro hänelle kuinka raskaasti hengität ja niin edespäin.

 

Tärkeintä on, että näytät hänelle haluavasi häntä.

Ihmiset haluavat tuntea itsensä halutuksi. Ei ole parempaa lemmenlääkettä kuin se, että tunnet jonkun tarvitsevan sinua. Kuinka hän koskettaa sinua. Kuinka hän katsoo sinua. Kuinka hän puhuu sinulle ja kuinka hän suutelee sinua. Joten ajattele sitä, kuinka haluat esittää halusi. Tulisella pusulla? Pienellä alushousujen vilautuksella? Kynttilöillä ja hänen lempiruoallaan?

Hän tulee kyllä kertomaan sinulle erilaisilla vihjeillä seksin aikana siitä, kuinka hän haluaa kokea kiusoittelua. Muista nämä vihjeet ja hyödynnä niitä jatkossa. Jos hän tykkää hieman tuhmemmasta menosta tai jos haluat hänen olevan hieman tuhmempi, vihjailevien viestien lähettely on erinomainen keino jakaa näitä fantasioita ja ideoita.

Lue myös: Tee näin heti seksin jälkeen – vahvista parisuhdettasi

 

4. Pysyttele hänen mielessään

Tämä voi onnistua jo pelkästään seksillä. Kun saat miehen ajattelemaan sinua, kun hän ajattelee intiimiä kanssakäymistä, olet jo vahvoilla.

Lähetä hänelle kiihottavia tekstareita yllättävillä hetkillä päiväsaikaan ja säännöllisesti – mutta älä tee sitä kuitenkaan joka päivä.

Pidä hänen halunsa yllä lähettämällä hänelle kuumia viestejä pitkien välimatkojen aikana ja harrastakaa ”puhelinkivaa” aina välillä.

 

Kaikki yllä oleva tarkoittaa, että kun lopulta näette toisenne, kaikki viestittely ja toisen ajattelu johtaa kuumimpaan intiimiin kanssakäymiseen, mitä olette koskaan harrastaneet.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Priscilla Du Preez