Näillä horoskoopeilla on kyky ratkaista mikä tahansa ongelma

23.2.2020

Kaikkiin ongelmiin on yleensä joku ratkaisu, mutta ratkaisun etsimiseen on erilaisia suhtautumistapoja. Jotkut vaipuvat toivottomuuteen ja masennukseen törmätessään hankalaan ongelmaan. Tällaiset ihmiset rakastavat uhriutumista; miksi vaivautua etsimään ratkaisua, kun voi kieriskellä murheessa ja itsesäälissä?

On myös olemassa ihmisiä, joille mikään ongelma ei ole oikea ongelma. He ovat valmiita tarttumaan haasteeseen kuin haasteeseen. Ongelmien ratkaisussa ei ole kyse vain älystä ja kärsivällisyydestä vaan selviytymisestä. Asioiden järkevöittäminen ja realistisen näkökulman hakeminen on kaiken A ja O.

Tässä 6 horoskooppimerkkiä, joille ongelmien ratkominen on arkipäiväinen nautinto:

 

Skorpioni (Loka 23 – Marras 21)

Vaikka skorpioneilla on taipumusta olla kärkkäitä ja kontrolloivia, ovat he myös erittäin kykeneviä hoitamaan hommat loppuun, oli kyse sitten mistä tahansa tehtävästä. Skorpioni tunnistaa, mikä toimii ja ei toimi ja laatii suunnitelmansa sen mukaan.

Skorpioni ei halua käyttää ikuisuutta asioiden korjaamiseen. Skorpionille omanarvontunto on kuitenkin isossa roolissa; kun skorpioni ratkaisee pulman, haluaa hän kunniaa ja ylistystä taidoistaan.

 

Kaksoset (Touko 21 – Kesä 20)

Kaksoset rakastavat suunnitelmia ja ovat erittäin käteviä käsistään. Jos jokin hajoaa, soita kaksoset paikalle.

Kaksosten ongelmanratkaisukyky kuitenkin rajoittuu pitkälti mekaanisiin asioihin, eivätkä he aina osaa ratkaista elämiseen liittyviä pulmia. Jos annat kaksosille rikkinäisen tietokoneen, saat sen huomenna ehjänä takaisin. Mutta jos kerrot kaksosille omista murheistasi, et saa mitään vastakaikua takaisin.

 

Vaaka (Syys 23 – Loka 22)

Miellyttämishaluinen vaaka tuntee kipusi ja ongelmasi. Jotta vaaka näyttäisi myötätuntonsa, laatii hän mielellään suunnitelmia ongelmiesi ratkomiseksi. Jos vaaka sen sijaan itse törmää ongelmaan, ei hän suhtaudu siihen ongelmana vaan asiana, jonka voi lisätä normaalisti tehtävälistaan.

Ongelmat ovat pieniä vaa’alle, joka tunnetaan kärsivällisyydestä ja määrätietoisuudesta. Jos vaa’an taidoille on tarvetta, antaa hän ne mielellään käyttöönsä.

 

Rapu (Kesä 21 – Heinä 22)

Rapu haluaa kaikkien olevan tyytyväisiä, mikä saa hänet ottamaan ryhmän johtajan roolin. Rapu kuuntelee, tukee ja ehdottaa ratkaisuja erilaisiin ongelmiin.

Rapua ei niinkään huoleta hänen antamansa ratkaisun tehokkuus, vaan se, että hän on kaikkien tukena, kuuntelijana ja ystävänä.

 

Neitsyt (Elo 23 – Syys 22)

Neitsyen stressinhallinta on heikkoa tasoa, joten jos annat hänelle liikaa ongelmia ratkottavaksi, voit odottaa kyllä ratkaisuja, mutta tylyllä tavalla tarjottuna. Neitsyt on ratkaisukeskeinen ja kärsimätön, mikä näkyy hänen kaikessa tekemisessään.

Jos kyse on ongelmasta, siitä voidaan tehdä pienempi. Jos jokin ei toimi, se saadaan kyllä toimimaan. Ei kiltteydellä tai myötätunnolla, mutta raa’alla energialla ja sisulla. Neitsyeltä ei heru sympatiaa.

 

Oinas (Maalis 21 – Huhti 19)

Oinaalla ei vain ole kykyä ratkoa vaikeimpiakin ongelmia, mutta myös energiaa tehdä kaikki mahdolliset tehtävät. Oinas ei ajaudu sekoiluun, vaan pitää kaiken järjestyksessä ja arvostaa sitä, kun kaikki osaset tuntuvat loksahtavan kohdalleen. Jos ongelma ilmaantuu, oinas suhtautuu siihen väliaikaisena murheena, joka voidaan kyllä ratkaista.

Jos nopein tapa korjata tilanne on matkustaa Marsiin ja takaisin tänä iltana, oinas ei epäröi astua avaruusalukseen. Oinas ei usko esteisiin, ainoastaan haasteisiin.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay.com