Missä asennossa miehet kestävät pidempään?

7.6.2017

Joskus saatat haluta vain kiihdyttää ”touhut” nopeasti valmiiksi, jotta ehtisit katsoa Game of Thronesin uusimman jakson. Mutta toisaalta joskus on mukava ottaa reilusti aikaa ja nauttia pitkäkestoisesta, koko yön kestävistä petipuuhista – tai ainakin niin kauan, kuin miehesi kunto kestää.

Kentuckyn yliopiston tutkijat ovat selvittäneet asiaa yli 14000 miehen ja naisen kanssa, ja löytäneet ne asennot, joissa miehet tulevat nopeimmin – mutta myös hitaimmin. Ja tulokset ovat mielenkiintoisia:

 

Mikä asento on paras pitkäkestoiseen intiimin kanssakäymiseen?

Prosentuaalisesti 55 prosenttia miehistä ja naisista sanoivat, että nainen päällä-asento johtaa pitkäkestoisempaan sänkytouhuun.. 30 prosenttia suosi lähetyssaarnaajaa, 25 prosenttia mainitsi petipuuhat ”vierekkäin” ja 17 prosenttia nosti esiin doggy stylen. Vaikka erot ovat selkeitä prosenttilukujen ääripäissä, tutkija ja seksuaaliterapeutti Ian Kerner ei ole yllättynyt tuloksista.

Lue myös: 6 syytä harrastaa enemmän intiimiä kanssakäymistä

 

Naiset pystyvät stimuloimaan kl1toristaan

Hänen ennenaikaisesta laukeamisesta kärsineet asiakkaansa ovat kertoneet, että nainen päällä on asentona siitä paras, että naiset pystyvät stimuloimaan kl1toristaan maksimaalisesti (hieromalla itseään miehen lantiota vasten) ilman liiallista työntämistä (joka voi aiheuttaa ennenaikaisen tulemisen).

Lue myös: Intiimi kanssakäyminen ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolmea asiaa

 

Nainen voi laueta miehen laukeamisesta huolimatta

“Jos mies saa siemensyöksyn, nainen voi silti vielä saavuttaa orgasmin jatkamalla ratsastusta niin kauan, kun miehen erektiosta on vielä jotain jäljellä,” Kerner kertoo.

Hepin varsi on viimeinen osa, joka pehmenee, joten tällä asennolla voit ostaa hieman lisää aikaa, jos et ole vielä valmis miehesi lauettua.

Doggy style sen sijaan aiheuttaa laukeamisen nopeasti siksi, että se tuottaa eniten kitkaa penistä vasten, mikä luonnollisesti nopeuttaa laukeamista

Lue myös: 20 syytä miksi soolosessio voi olla parempaa kuin intiimi kanssakäyminen toisen kanssa

 

Miten muuten voit pidentää session aikaa

Jos asentojen vaihtaminen voi auttaa aktin pidentämisessä, voi asiaa lähestyä myös muilta kanteilta, kertoo tutkija Kristen Mark. Esimerkiksi kurpitsan syöminen tai tupakoinnin vähentäminen voi lisätä miehen suorituskykyä. Seksi on kompleksia, eikä asiat ole liian yksinkertaisia.

Joten jos lempisarjasi ei ole juuri alkamassa, kannattaa ehkä välttää doggy stylea.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Womenshealthmag.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay