Millainen alkoholin käyttäjä olet horoskooppisi mukaan?

24.6.2021

Alkoholi vaikuttaa ihmisiin eri tavalla. Jokainen tuntee jonkun, joka on humalassa hauskaa seuraa Toinen muuttuu tunteelliseksi ja kolmas arvaamattomaksi.  Vai kuuluuko tuttavapiiriisi  kostean illan flirttailija tai parkettien partaveitsi? Tiesitkö että tähtimerkeillä on vaikutuksensa siihen miten käyttäydyt alkoholin vaikutuksen alaisena. Osuuko oma kuvauksesi sinuun?

 

Oinas

Olet kilpailuhenkinen, minkä vuoksi rakastat juomapelejä. Olet humalassa hauskaa seuraa, jos ystäväsi vain kestävät suorapuheisuutesi.

 

Härkä

Pystyt piristämään ystäviäsi hauskuuttamalla heitä. Nautit tanssimisesta ja huolehdit siitä että muutkin juhlivat tanssilattialla koko illan.

 

Kaksoset

Jo muutama juoma löysyttää kielenkantasi ja avaudut jokaiselle, joka haluaa kuunnella. Saatat kadota ystäväporukastasi kesken illan ja aamulla herätä vieraassa paikassa.

 

Rapu

Juominen tekee sinut tunteelliseksi. Jos lähdet illan viettoon ravun kanssa voit olla varma, että itkulta ei säästytä. Itkun syynä voi olla yhtä hyvin ilo, suru kuin vihakin.

 

Leijona

Neitsyt

Sinä pystyt peittämään humalatilasi niin, ettei kukaan huomaa sitä. Olet täydellinen flirttailija ja saisit helposti kenet tahansa. Valitettavasti juomisessasi on myös synkempi puoli, etkä koskaan tiedä kumpi tulee esille.

 

Vaaka

Olet sosiaalisena ihmisenä jokaisen juhlan keskipiste. Vaikeutena on se, ettet osaa lopettaa juomistasi ennen kuin sammut tai sinun käsketään lähteä kotiin.

 

Skorpioni

Olet humalassa arvaamaton. Enimmäkseen et välitä miten toiset ihmiset ymmärtävät sinut, etkä huomaa pyytää anteeksi jos tulet loukanneeksi jotakuta. Toisaalta sarkastisista vitseistä pitävät viihtyvät seurassasi hyvin.

 

Jousimies

Alkoholi saa sinut seikkailunhaluiseksi. Saatat kokeilla jotain uutta tai lähteä minne vain. Et välitä muiden mielipiteistä etkä siitä vaikka nolaisit itsesi. Kerrot hauskoja vitsejä ja pidät siitä että saat ihmiset nauramaan.

 

Kauris

Sinä haluat humaltua vain läheisen ystävä seurassa sillä tiedät, että alkoholi nostaa piilotetut tunteet pintaan. Ystäväsi huolehtii sinusta ja tarvittaessa auttaa takaisin jaloilleen.

 

Vesimies

Vesimies on humalassa vastustamaton. Olet huomion keskipisteenä sekä pelkällä olemuksellasi että jutuillasi. Rakastat hassuttelua etkä ota asioita turhan vakavasti.

 

Kalat

Sinusta tulee humalassa yllytyshullu. Olet suorapuheinen ja saatat sen vuoksi sotkea asioita. Sinä olet aina viimeisenä pystyssä.

 

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com