Kuinka miehet valitsevat pettämiskumppaninsa? Pettäjät paljastavat yllättävät menetelmänsä

20.5.2020

  • Shokeeraavat tulokset Ashley Madison-sivuston tutkimuksesta paljastavat, kuinka salasuhteet toimivat
  • Miehiltä ja naisilta kysyttiin, miksi he pettävät
  • Jopa 99 prosenttia miehistä myönsi pettäneensä tai ajatelleensa pettämistä
  • Naisilla vastaava luku oli 74 prosenttia

 

Uskottomat miehet vannovat vetovoiman nimeen etsiessään “toista naista”.

Mitä tulee ulkoaviollisten kumppaneiden etsimiseen, prosessi on huomattavasti monimutkaisempi kuin vain tuntemattomien etsimistä baarista, tutkimus kertoo.

1300 miehestä, jotka osallistuivat tutkimukseen, 27 prosenttia myönsi, että he olisivat valmiita lähestymään työkaveriaan tai ystäväänsä, jos he olisivat tyytymättömiä parisuhteeseensa.

Salarakasta kuvaillaan usein mysteeriseksi ja vietteleväksi. Totuus on kuitenkin se, että jos miehellä on salasuhde, on se usein jonkun hänelle ennalta tutun ihmisen kanssa.

23 prosenttia miehistä myönsi kuitenkin, että he olisivat valmiita pettämään tuntemattoman kanssa. Suurin osa miehistä kertoi myös pettämisen olevan keino parantaa, ei vahingoittaa, silloista avioliittoa.

Ashley Madison on tunnettu pettämissivusto. Sen viestintäpäällikkö Paul Keable kommentoi löydöksiä näin: “Sen sijaan, että sekaantuisit läheisiisi, tarjoamme mahdollisuuden löytää ihmisiä, jotka ovat myös valmiita pettämään ja pitämään salaisuutesi.”

 

Lue myös: 10 varmaa merkkiä siitä, ettet luota kumppaniisi

 

Miksi ihmiset pettävät?

Monet uskovat salasuhteen parantavan varsinaista parisuhdetta.

Suurin osa pettäjistä pettää saadakseen orgasmeja, jotka voivat olla harvassa aviokumppanin kanssa.

Yllättävää kyllä, useimmat naiset hakevat pääasiassa fyysistä kontaktia henkisen sijaan ja vain 5 prosenttia pettämiskumppaneista ovat korkeammalle kouluttautuneita kuin pettäjät itse.

Tutkimuksessa huomattiin, että jopa 99 prosenttia miehistä on pettänyt tai harkinnut pettävänsä.

Suurimmalle osalle miehistä tyydyttävä seksi on päämotivaattori salasuhteen aloittamisessa.

Naisista sen sijaan 39 prosenttia myönsi pettäneensä, kun vain 35% kertoi ajatelleensa pettämistä. Monet naiset päätyivät pettämisen maailmaan vasta saatuaan lapsia – 54 prosenttia naisista kertoi kokeilleensa pettämistä vasta synnytettyään jälkikasvua.

Suurin osa miehistä välttelee työkavereita salarakkaan etsintäprosessissa, mutta 15% naisista kokee kollegoiden olevan ensisijaisia kohteita. 17 prosenttia naisista fantasioi seksistä pomonsa kanssa.

Yllättävän pieni osuus naisista hakee salasuhteelta muita asioita kuin fyysisiä. Salarakkaat ovat pääosin vähemmän koulutettuja ja 43 naisista myöntää salasuhteen perustuvan ainoastaan fyysiseen kontaktiin.

Sekä miehet että naiset väittävät uskottomuuden olevan keino tehostaa seksielämää. Tutkituista naisista 38% nimittäin olisivat valmiita kokeilemaan seksileluja, roolipelejä tai kimppakivaa aviomiehensä kanssa.

 

Lue myös: Tämän vuoksi ihmiset pettävät parisuhteessa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Daily Mail
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Brooke Cagle