Horoskooppi kertoo – Mihin kohtaan kannattaa kumppania koskea

9.6.2019

Kehin mielihyvää tuottavalla väreilyllä on vahva yhteys horoskooppeihin astrologien mukaan. Jos astrologia on sinulle tuttua, olet saattanut törmätä aikaisemminkin eri horoskooppimerkkien lempikiihokkeisiin. Esimerkiksi leijonat pitävät selän hieronnasta ja kalat jalkojen hellinnästä.

Nämä tiedot perustuvat muinaiseen lääketieteelliseen astrologiaan, kertoo astrologi Aliza Kelly.

Kellyn mukaan astrologit ja parantajat uskoivat ennen vanhaan horoskooppien johtavan eri kehonosia. Esimerkiksi oinas oli pään hallitsija ja kalat jalkojen. Parantajien mukaan tämän ymmärtäminen oli avain tautien parantamiseen.

Päätimmekin kysyä Kellyltä ja toiselta astrologilta, Lisa Stardustilta, mitkä ovat kunkin horoskooppimerkin mieluisimmat mielihyvää tuottavat alueet:

 

Oinas: pää

Aggressiivinen oinas on tulimerkki, jolla on vahva yhteys pään alueeseen. Oinas kiihottuu esimerkiksi kevyestä päähieronnasta, kevyestä tukistamisesta ja korviin kohdistuvasta hellyydestä.

 

Härkä: kaula

Härät rakastavat kaulan h. “Spontaani kaula- ja niskahieronta on satavarma tapa saada härkä näkemään punaista, hyvällä tavalla,” Kelly neuvoo.

 

Kaksonen: kädet

Kaksoselle jokainen päivä on käsipäivä. Kaksonen on uskomattoman luova ilmamerkki, jolla on taipumusta pareina esiintyvien asioiden ihannointiin. Sängyssä kaksonen voikin innostua esimerkiksi käsien sidonnasta.

Jos haluat harjoittaa hellempiä otteita, kokeile käsihierontoja ja käsivenytyksiä.

 

Rapu: rintakehän alue

Tunteellinen ja uskollinen rapu on erittäin herkkä rinnan alueelta. Rapu rakastaa pehmeitä suudelmia ja puraisuja, jotka kohdistuvat hänen tai kumppanin etumukseen, erityisesti nypuköiden alueelle, Kelly kertoo.

 

Leijona: sydän ja selkäranka

Selkä on tämän tulimerkin ”the kohta”. Kun ensi kerralla halaat leijonaa, hiero sormillasi hänen selkärankansa aluetta pienillä ympyräliikkeillä.

”Horoskooppien kuninkaallisena, mikään ei kiihota leijonaa niin paljon kuin rakkaan antama jakamaton huomio,” Kelly sanoo. ”Samaan tapaan leijonat hallitsevat sydäntä ja selkärankaa – ihmiskehon episentrumia. Raapiminen ja sormien viettäminen selkärankaa pitkin saa nämä villikissat todellakin heräämään.”

 

Neitsyt: vatsa ja vyötärö

Neitsyillä näkee usein alavatsan tatuointeja. Tämä johtuu alavatsan ja vyötärön herkkyydestä. Mutta miksi juuri vatsa?

”Neitsyet ovat tähtikartan organisoijia. Ei olekaan yllätys, että heillä on yhteys ruoansulatuskanavaan, elimistön omaan organisoijaan,” Kelly kertoo. Hiero siis rakkaasi vatsaa esimerkiksi ison aterian jälkeen herättääksesi jännitettä.

 

Vaaka: peppu ja alaselkä

Vaakojen lempiemoji on persikka. Tämä ilmamerkki on aina valmis pieneen piiskaamiseen, mutta muista silti kysyä ensin.

”Vaa’at rakastavat kevyttä ”läpsyttelyä” – sen antamista ja saamista,” Stardust neuvoo. ”Vaa’at pitävät pakaroista koska ne muistuttavat vaakaa symbolisoivia punnuksia – molempia on kaksi ja molemmat ovat tasapainoisen pyöreitä.”

 

Skorpioni: alakerran alue

Skorpionit haluavat mennä aina suoraan asiaan ja hyökätä alakerran alueen kimppuun.

”Skorpionit ovat erittäin intensiivisiä,” Kelly vahvistaa. ”Koska skorpioni hallitsee alakerta-osastoa, kokeile maustaa petipuuhia esimerkiksi leikeillä.

 

Jousimies: lonkat ja reidet

Istu satulaan ja kiinnitä huomiota jousimiehen lonkkiin. Hiero hänen reisiänsä ja lonkkiaan saadaksesi ”meiningin” nousemaan.

”Jousimies erinomaisena seikkailijana hallitsee reisiä ja lonkkia, koska ne ovat ihmiskehon liikkumista ylläpitävät osat,” Stardust havainnollistaa.

 

Kauris: luut, jänteet ja polvet

Käytännön horoskooppina kauris rakastaa jänteitä ja rakennetta. Vaikka polvet eivät useimpien mielestä kuulosta erityisen innostavilta, kauriille ne ovat mitä suurin mielihyvän lähde.

”Koska kauris on usein oman elämänsä herra, voimasuhteiden kääntäminen petipuuhissa on erinomainen tapa saada kauris polvilleen,” Kelly ehdottaa.

 

Vesimies: pohkeet ja nilkat

Vesimies on tähtikartan humanitäärinen apu – aina valmiina seisomaan uskomiensa asioiden tukena. Ei olekaan ihme, että pohkeet ja nilkat, ihmiskehon tukipisteet, ovat vesimiehen mieleen.

Kuinka sitten hyödyntää tämä tieto petipuuhissa? Kokeile erilaisia asentoja. ”Asennot, joissa vesimiehen kumppani pääsee pitämään kiinni ja hieromaan näitä alueita saavat vesimiehen kiimaiseksi,” Kelly sanoo.

 

Kalat: jalat

Jos jollakulla kohde on jalat, niin se on kalat. Kalat hallitsevat jalkoja, ihmiskehon ankkureita, Kelly selittää. ”Jotta saat kalat todella uimaan, anna hänelle jalkahieronta sängyssä tai kylvyssä.”

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffpost.com
Lähde: Pixabay.com