Haluaisin päästää sinusta irti, mutta sydämeni ei kuuntele

20.9.2020

Päästit minusta irti. Ennen kuin ehdin edes ajatella tekeväni samoin, tulit takaisin vain satuttaaksesi minua uudelleen. Joskus tunsin olevani kuin lelu lapsellisissa käsissäsi. Tarrasit minuun ja leikittelit hellästi.

Sitten yhtäkkiä heitit minut nurkkaan, kuin arvottoman rikkinäisen pehmonallen. Olin aina varovainen rakkauden suhteen. Varmistin olevani turvassa enkä antanut kenenkään viedä sydäntäni. Mutta kun tapasin sinut, tunne oli sanoin kuvaamaton. Ennenkokematon.

 

Sait seinäni murtumaan

Rakastuin niin nopeasti, etten edes tajunnut mitä oli tapahtumassa. Tunsin oloni turvalliseksi käsissäsi, eikä mikään voinut satuttaa minua. Olin onnellinen. Olin levollinen.

Mutta en olisi saanut laskea suojaani niin helposti. Nyt se kostautuu. Et ole se mies mitä luulin sinun olevan. Olet vain hemmoteltu lapsi, joka luulee ansaitsevansa kaiken. Satutit minua niin paljon ja palasit takaisin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Hetken oli rauhallista, mutta sitten myrsky saapui jälleen taivaanrannasta. Et ikinä ollut kauaa poissa, jokin aina veti sinut takaisin. Se sama voima myös veti minut takaisin luoksesi. Luulin, että se oli rakkautta.

Sanoit aina muuttuvasi. Sinulla oli paljon ongelmia, suurin osa sisälläsi. Sanoit muuttuvasi minun vuokseni. Rakkauteni muuttaisi sinua. Mutta ei se muuta. Ei koskaan. Tilanne menisi aina vain pahemmaksi.

Rakastin sinua silti. Niin hyvässä kuin pahassa. En ihmettele tunteitani. Olimme niin pakkomielteisiä toisistamme. Se oli ainutkertaista intohimoa. Kaipaan suudelmiasi. Suutelimme aina kuin se olisi viimeinen asia, mitä teemme tässä elämässä. Mutta se ei riittänyt.

 

Tarvitsen kaiken. Sydämesi. Vartalosi. Sielusi

Vain yksi ei riitä. Yritin järkeillä. Järjestin asiat päässäni. Tiesin, ettet ole hyvä minulle. Käytännössä tuhosit minut. Sisältä ja ulkoa. Pidit minua itsestäänselvyytenä. Et kunnioittanut minua ja sait minut tuntemaan itseni arvottomaksi.

Kun rakastat jotakuta, kuten sanoit rakastavasi minua, et tee niitä asioita. Et vain tule ja mene. Pysyt, vaikka mitä tapahtuisi. Kerroin sen sinulle miljoona kertaa. Pääni tietää tämän. Löysin mielenrauhan havaitessani, että meitä ei ole luotu yhdeksi. Mutta sydämeni. Sydämeni ei osaa päästää sinusta irti.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com