Anna minulle voimaa päästää irti – minä ansaitsen parempaa

21.3.2020

Minua on koeteltu toistuvasti viime aikoina. Kiinnyn liikaa ihmisiin, jotka eivät ole minulle hyväksi tai jotka viedään luotani liian aikaisin. Nyt toivon, että saisin voimaa päästää irti ihmisistä, joka eivät kuulu elämääni.

 

Kohtaloa vai ei?

Minun ei tulisi kyseenalaistaa kohtaloani, mutta toivon edes vähän helpotusta. Älä anna minun haluta asioita, jotka eivät kuulu minulle. Älä anna minun rakastua väärään ihmiseen. Minun tulisi tavata joku sellainen, jonka kanssa voin oikeasti saavuttaa tasapainoisen elämän. Älä anna minun luopua toivosta!

Rakastuessani kiinnyn aivan liian nopeasti. Ja kun jo alusta asti tuhoon tuomittu suhde päättyy jään ikävöimään, enkä osaa iloita siitä, että olen päässyt eroon myrkyttävästä ihmissuhteesta. Miksi kiinnyn aina sellaiseen henkilöön, joka ei voi koskaan olla minun?

Anna minulle voimaa löytää ihmissuhde, joka toisi minulle onnea ja iloa. Auta minua tapaamaan sellainen henkilö, jolla on vain hyviä aikeita. Sellainen, joka ei vaadi minulta muuta kuin läsnäoloani. En halua enää valvoa öitäni murehtien niitä ihmisiä, jotka eivät alunperinkään kuuluneet minulle.

 

Anna minulle viisautta

Toivon viisautta, jotta näkisin ihmisten lävitse jo ensitapaamisella. Älä anna minun kerta toisensa jälkeen joutua samaan tilanteeseen. Minä uskon, että minua varten on olemassa joku ja toivon johdatusta hänen luokseen.Vaikka minua onkin koeteltu, uskoni tosirakkauteen ei ole kadonnut. Kaipaan vain hiukan vahvistusta sille tunteelle, että olen jo menossa oikeaan suntaan.

Keneltäkään ei vaadita enempää kuin pystyy kantamaan. Siksi olen ollut kärsivällinen ja odottanut kohtaloni toteutumista. Tiedän, etten voi saada kaikkea haluamaani heti. Anna minulle kuitenkin voimaa unohtaa pahat kokemukseni ja osoita se kaikki hyvä mitä elämässäni jo nyt on. Minun täytyy oppia päästämään irti ihmisistä, jotka eivät ole rakkauteni arvoisia sillä tiedän, että jossain on se henkilö, jonka sydän on yhtä aito kuin minun. Hänen luonaan minulla on tulevaisuus.

Lue lisää: hyvä mieli & onni uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Piaxabay.com