7 tuhmaa vinkkiä intiimin kanssakäymisen piristämiseen

30.5.2019

Kaipaatko hieman uutta potkua petipuuhiin? Muutoksen aikaan saaminen ei vaadi suuria ponnistuksia. Sinun ei välttämättä tarvitse tuhlata vähäisiä rahojasi kalliisiin seksileluihin tai uskaltautumista k-18 bileisiin. Riittää, että seuraat esimerkiksi seuraavia seksiterapeuttien antamia vinkkejä:

 

Uskalla kokeilla uusia asioita

“Sukupuolien välinen tasa-arvo kuuluu meille kaikille. Onko jotain, mitä et ole ikinä uskaltanut kokeilla? Älä enää epäröi! Kyse voi olla esimerkiksi kokkauskurssista tai autosi tuunaamisesta, puhumattakaan anaaliseksistä tai piiskaamisesta.

Kyse on vain siitä, että annat itsesi tehdä asioita, joita sinun “ei muka kuuluisi tehdä”. Kokeile ja haasta tabuja.” ―Chris Maxwell Rose, seksikouluttaja San Franciscosta.

 

Toteuta viimeinkin fantasiasi

“Monet artikkelit kehottavat kokeilemaan erilaisia asioita seksielämän vauhdittamiseksi. Se toimii – usein seksi voi käydä tylsäksi eikä tylsä touhiaminen ole hauskaa. Ennen kuin tuot uusia aspekteja sänkypuuhiin, kysy itseltäsi, mitä seksistä puuttuu, mitä haluaisit tehdä ja miten seksistä voisi tehdä jännittävämpää.

Kyse voi olla uusista leluista, piiskaamisesta, roolipeleistä, seksijuhlista, parinvaihdosta, tuhmista puheista, sekstailusta, fantasioista puhumisesta, eri seksilokaatioista ja -asennoista tai intiimin kanssakäymisen kurssille menemisestä.” ―Jesse Kahn, seksiterapeutti New Yorkista.

 

Hidasta tahtia ja estä itseäsi saavuttamasta orgasmia

“Tämä ei välttämättä kuulosta heti kiinnostavalta, mutta orgasmin unohtaminen hetkeksi voi olla avain parempaan, intiimien hetkien elämään. Se pakottaa kumppanit olemaan luovia ja kokeilemaan, kuinka paljon voitte kokea nautintoa seksin aikana keskittymättä vain loppuratkaisuun.

Tällöin intiimistä hetkestä tulee pitkäkestoisempi. Jos tyypillisesti koet painetta orgasmin saavuttamisesta, intiimiys ja läheisyys voi unohtua.” ―Vanessa Marin, seksiterapeutti ja seksiverkkokurssien vetäjä.

 

Keskity hengittämiseen

“Kaikkien tulisi hengittää enemmän petipuuhien aikana. Opetan useita erilaisia tietoisuuteen perustuvia tekniikoita, ja kaikissa niissä hengittäminen on avainroolissa.

On tärkeää oppia, kuinka hengittää niin, että sekä rentouttaa että energisoi kehoa samaan aikaan. Aloita ottamalla muutama syvä henkäisy esileikin aikana ja huomaat eron heti.” ―Rose.

 

Lämmin öljy toimii aina

“Ei ole mitään parempaa kuin lämmin öljyhieronta, erityisesti jos hierottavan silmät ovat sidottuna. Lämmitä öljy, sido kumppanisi silmät ja johdata hänet hierontapaikkaan. Tiputtele hitaasti öljyä hänen keholleen. Silmien sitominen lisää öljyn tiputteluun mysteerielementin ja öljyn lämpö herättää kiihkoa hieronnan aikana.

Parasta tässä kokemuksessa on se, että yhdistelet erilaisia aisteja luodaksesi jotain uutta – tässä tapauksessa lämmön, kosketuksen ja näkökyvyn poistamisen avulla.” ―Kenneth Play, seksikouluttaja Brooklynista.

 

Masturboikaa useammin – ja yhdessä

“Harkitse kumppanisi mukaan ottamista masturbointisessioihisi. Itsetyydytys voi auttaa teitä yhdistymään ja oppimaan lisää omista kehoistanne. Samalla tunnette olonne mukavammaksi omina itsenänne. Masturbaatio on myös turvallinen tapa kokeilla uusia seksileluja.

Yhteinen masturbaatio on oiva tapa katsella haluamaasi ihmistä tyydyttämässä itseään, mikä voi olla erittäin seksikästä sekä informatiivista sen suhteen, mihin hän haluaa itseään koskettavan. Vinkkinä vielä, että kannattaa käyttää liukuvoidetta – myös yksin.” ―Kahn.

 

Kuvittele olevasi sinkku ja harrastavasi seksiä jonkun kanssa ensimmäistä kertaa

“Kyse ei ole siitä, että kuvittelisit olevasi toisen ihmisen kanssa (vaikka myös sekin voi toimia kiihkon nostattajana), vaan siitä, että muistelet, mistä pidät intiimissä kanssakäymisessä ja pyrit poistamaan kaikki seksirutiinit, joita olette kumppaninne kanssa kehittäneet ajan myötä.

Monet parit, varsinkin pitkissä parisuhteissa, saattavat upota rutiineihin, jotka saattoivat toimia ehkä joskus aikaisemmin. Olen myös usein kuullut turhautuneilta lukijoiltani, kuinka he harkitsivat asioista puhumista suhteen alussa, mutteivat vielä silloin kyenneet rakentavan palautteen antamiseen.

Myöhemmin he ovat sitten ajatelleet, että on jo liian myöhäistä ja palautteen antaminen voisi tuntua kumppanista loukkaavalta. Joten kuvittele aloittavasi kaikki alusta ja ajattele, mistä haluaisit itseäsi koskettavan, mikä saa sinut kiihottumaan, mistä asennoista pidät ja mitä uutta haluaisit kokeilla. Kerro sitten kaikki tämä kumppanillesi.” ―Sarah Hunter Murray, seksitutkija ja kirjailija.

 

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffpost.com
Lähde: PIxabay.com