7 Intiimiä asentoa, jotka vahvistavat parisuhdettasi

6.9.2022

Yksi parhaista asioista maailmassa on intiimit puuhat ja erityisesti erilaisten intiimien asentojen loputon valikoima. Joskus tekee mieli tyytyä perinteisiin, intiimeihin asentoihin ja keskittyä omaan kumppaniin, kun taas joskus saatat haluta kokeilla tuhmaakin tuhmempia asentoja. Valinnanvaraa löytyy aina.

Seuraavassa lista seitsemästä parhaasta asennosta niihin hetkiin, kun kaipaat erityistä intiimiyttä:

 

1. Lusikka

Kukapa ei pitäisi lusikasta. Lusikassa on aina kaksi roolia, ja molemmissa on hyvät puolensa. Jos olet takana, voit leikkiä suojelijaa. Jos taasen olet lusikoitavana, voit käpertyä intohimon ja turvallisuuden kuoreen.

Ja mikä parasta: kun olet edessä, kumppanisi voi kokeilla erilaisia stimulaatioita, penetraatiota tai molempia.

 

2. Jalkojen kietominen miehen ympärille

Voit maustaa perinteistä lähetyssaarnaajaa kietomalla jalkasi miehen selän ympäri niin, että voit vetää häntä syvemmälle. Näin voitte päätyä niin kiimaiseen intiimiyteen, että saatat kadottaa ajantajusi.

 

Lue myös: Miehet kertovat: näitä asioita he luulevat naisten haluavan sängyssä

 

3. Sivuttain

Intiimi kanssakäyminen sivuttain on kuin lusikka, mutta kasvokkain. Tässä asennossa voi nauttia kumppanin katseesta ja syventyä toisen silmiin. Jos haluat viedä asiat seuraavalle tasolle, voit kuiskailla tuhmuuksia kumppanillesi ja akti muuttuu intiimimmäksi.

 

4. Meritähti

Tähän asentoon päästäksesi, mene selinmakuulle ja venytä kätesi ja jalkasi tähtimäiseen muotoon. Pyydä kumppaniasi makaamaan päällesi niin, että raajanne ovat vastakkain. Asento tuntuu siltä, kuin koskettaisitte toisianne kehojenne joka osalla ja lisäksi voitte suudella antaumuksella. Meritähti mahdollistaa myös penetraation halutessanne.

 

5. Ehostettu doggy style

Useimmat meistä ei ajattele romanttisuutta, kun ajattelemme doggy styleä. Doggy style voi kuitenkin olla myös intiimiä pienin muutoksin.

Asento toimii niin, että polvillesi menon sijaan asetu makuullesi vatsallesi. Pyydä kumppaniasi tulemaan päällesi ja penetroitumaan takaapäin. Näin ihokontakti lisääntyy huomattavasti ja voitte myös suudella vain päätä kääntämällä.

 

Lue myös: Näistä seksiasennoista nuoret miehet ja naiset pitävät eniten

 

6. Haarukointi

Pyydä kumppaniasi ristimään jalkansa, ja istu sitten hänen päälleen kietoen jalkasi hänen vyötärönsä ympäri. Voitte nauttia katsekontaktista ja suutelusta.

Tässä asennossa penetraatio on haasteellista, mutta pelkkä hierominen ja kitka tuottavat runsaasti mielihyvää.

 

7. Tee kuten haluat!

Olit sitten mitä mieltä tahansa edellä mainituista liikkeistä, muista, että parhaan nautinnon saat omista lempiasennoistasi. Oli kyse sitten roolileikeistä tai aikuisten leluista, muista toteuttaa omia mieltymyksiäsi.

Herkkyys ja haavoittuvuus ovat asioita, jotka nostavat seksin tunnemyrskyn uusiin sfääreihin. Asiat, jotka saattavat olla toisten mielestä liian rajuja voivat toisten mielestä olla lasten leikkiä. Loppujen lopuksi on kyse kokeilemisesta ja kommunikaatiosta. Pienellä ajatustenvaihdolla seksistä voi tulla paljon hauskempaa.

 

Lue myös: Naisten 10 suosituinta seksifantasiaa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Toa Heftiba