Tavoitteena mukava kesä? Lue nämä vinkit

18.6.2020

Tässä muutama niksi joiden avulla kesästäsi tulee taatusti hauskempi!

1. Järjestä itsellesi superkylmää vettä juotavaksi

Ota vesipullo ja täytä se noin kolmasosan verran täyteen – niin että kun asetat pullon kyljelleen, niin vesi ei tule pullonsuusta ulos. Laita pullo pakkaseen. Kun seuraavan kerran lähdet ulos, ota pullo pakkasesta ja täytä se. Jäinen puikko pullon sisällä pitää veden kylmänä pitkään, mutta ei kuitenkaan blokkaa suuaukkoa niin ettet pystyisi juomaan siitä koko ajan!

2. Estä rantavarkaudet

Mihin laittaisit rahasi ja lompakkosi kun lähdet rannalle ja uimaan? Ratkaisu on niin simppeli, että ihan hävettää todeta ettei ole tullut sitä ajatelleeksi: Ota vanha, tyhjä shampoopurkki ja puhdista se sisältä. Työnnä rahat ja lompakko sinne. Varkaat tuskin haluavat kenenkään shampoota.

3. Juo mukavammin

Oletko tullut ajatelleeksi, että juomatölkin ”avaamissokkaa” voi hyödyntää muuhunkin kuin tölkin avaamiseen? Kun seuraavan kerran avaat tölkkiä, niin avaa se niin että vedät sokkaa ”hieman liikaa” niin että se sojottaa tölkin suuaukolla. Nyt kun työnnät pillin siitä läpi, se pysyy paikoillaan sokan ja suuaukon reunan välissä, eikä karkaile minnekään.

4. Hankkiudu eroon hedelmäkärpäsistä

Tee niille simppeli ansa: Aseta muutama banaaniviipale säilytysrasian pohjalle ja pingota muovikelmu rasian päälle. Puhkaise pieni reikä kalvoon esim. syömäpuikolla. Banaanikärpäset hankkiutuvat rasiaan, mutta eivät pääse pois.

5. Ehkäise mehujäiset sormet

Tee pieni reikä paperisen muffinssivuoan pohjaan, ja työnnä mehujään puikko reiästä läpi. Ei enää tahmaisia sormia!

6. Muffinsseista puheen ollen…

Muffinssivuoka kannattaa ottaa mukaan kesän herkutteluhetkiin. Muffinssivuoka toimii erinomaisena astiana ketsupille, sinapille, pippurille ym. lisukkeille. Näin pulloja ei tarvitse pitää kesän kuumissa lämpötiloissa pitkiä aikoja, vaan vain sen verran kuin kerralla tarvitaan.

Lisää kesäistä inspiraatiota

 


Lähde:

Kuva: Unsplash / Dakota Roos