20 asiaa jotka huomaat ’puskettuasi vauvan pihalle’ – Äidin hauska kirjoitus

21.2.2017

Eräs äiti ei säästellyt sanojaan hetkeäkään, kun hän kertoi, millaista on sen jälkeen, kun olet ”puskenut vauvan pihalle kehostasi”.

Syyskuun 24.päivä Bekki Pope, nainen, joka jakaa oman äitiytensä hänen Mummy Mumbles Facebook-sivulla, julkaisi 20 asian listan mitä hän on oppinut synnyttämisen jälkeen. Tämä äiti, joka asuu Hertfordshiressä, Englannissa, hiljattain toi maailmaan pojan ja nyt hän kertoo rehellisesti miltä hänestä tuntui vain päiviä synnytyksen jälkeen.

20 asiaa, jotka tulet huomaamaan, kun olet juuri puskenut vauvan pihalle kehostasi:

 

01. Jälkikivut.

Kivut. Jälkikäteen. Kuka olisi uskonut? Kun Jumala suunnitteli naisen synnyttämään, hän todella, TODELLA sai huijattua meitä…

 

02. Ensimmäinen pissareissu.

Ota mukaasi tuopillinen vettä, ja kaada sitä haaroihisi pissatessa kuin olisit pornotähti erittäin häiriintyneessä elokuvassa. Se helpottaa.

KATSO MYÖS: Äiti opettaa lastansa sanomaan ”äiti” – katso miten koira reagoi

 

03. Ensimmäinen kakkasi.

Älä panikoi. Et ole synnyttämässä toista vauvaa, vaikka siltä tuntuukin. Mutta muista, että se mitä puskit edestä pihalle hiljattain, on huomattavasti suurempi kuin se, mitä yrität nyt puskea pihalle takaluukustasi. Peppusi ei ole irtoamassa. Tai saattaa se sittenkin irrota. Jos sinulla on peräpukamia. Joita sinulla siis todennäköisesti on…

 

04. Vauvasi näyttää oudolta.

Siis… Todella oudolta. “Voi miten söpö/kaunis vauva” jne. ovat lausahduksia, joita sinulle tullaan sanomaan, ja sinun tarvitsee hyväksyä muiden ihmisten mielipiteet, mutta sinun mielestäsi se näyttää vain karvattomalta, hieman violetilta vaarilta, jossa on kuivunutta verta ja ihoa kiinni sen ryppyisessä naamassa.

KATSO MYÖS: Äiti varastaa tyrrätensä shown

 

05. Vauvan alakerran varustus on naurettava.

Pelkäät, että se vaikuttaa hänen itseluottamukseen ja pelkäät myös, että ’ne’ pysyvät tuollaisina koko loppu elämän. Pojan pienet kassit ovat neekerin suukkojen kokoiset, mutta kikkeli näyttää lähinnä pieneltä Snöre-lakritsinauhalta. Kuulema tämän turvotuksen olisi tarkoitus tasaantua pian. Jos näin ei käy, voit olettaa, että ”kassialma” on pikkupoikasi lisänimi koulussa.

 

06. Heidän ensimmäinen kakkansa ei ole oikeasti kakkaa.

Se on tervaa. Olen varma, että kätilö hiipii yöllä täyttämään vauvasi vaipan siirapilla katsoakseen ja testatakseen pääsetkö siitä eroon, tai katsoakseen päätätkö yhden vilkaisun jälkeen googlata ‘miksi vaipat ovat valmiiksi täynnä siirappia?’

LUE MYÖS: Kyllä äiti tietää – Vitsi

 

07. Ensimmäinen suihkusi on kuin kohtaus Carriesta.

Se on normaalia. Saattaa tuntua siltä, ettet enää koskaan palaa ennalleen tai saatat pelätä, että tulet kävelemään ikuisesti kuin John Wayne, ja niin saattaa ehkä käydäkin, mutta suihkun jälkeen olosi on huomattavasti parempi. Olet kirjaimellisesti pessyt pois syntisi. (Jos vauvasi syntyi avioliiton ulkopuolella…)

 

08. Kätilöt tykkäävät vauvoista.

Ne tulevat, ja ottavat vauvasi ilman erillistä varoitusta. He puristelevat vauvan kiveksiä, hierovat vatsaa, jotta siltä tulisi kakka ja hypistelevät vauvan naamaa niin paljon, että olet varma, että vauva näyttää botox-hoidon saaneelta, kun se annetaan sinulle takaisin.

LUE MYÖS: Äidin huonompi päivä – Vitsi

 

09. Vauvasi vihaa sinua.

Se ei ole itkemistä. Se on kommunikointia johtajan kanssa – paholaisen kanssa – siitä, miten onnistuneesti heidän suunnitelmansa sinun tuhosta toimii. Vakavasti sanottuna, ei se sinua oikeasti vihaa. Saattaa vaikuttaa siltä, ettei vauva itke koskaan kenenkään muun sylissä, tai että vauva nauttii valvottaessaan sinua pitkin yötä. Vauva on niin riippuvainen sinusta, että sinua suorastaan nolottaa. Ihmisvauvat ovat niin noloja.

 

10. Tulet käyttämään sanaa ‘turva’

…enemmän kuin olet koskaan käyttänyt eläessäsi. Ja ajatus pienestä ihmisestä imemässä nännejäsi on yhtäkkiä realismia. Tällä hetkellä tunnet itsesi oikeaksi äidiksi ja lehmäksi.

LUE MYÖS: 7 keskustelua, jotka voit käydä vain äidin kanssa

 

11. Sairaalassa on ihmisiä, jotka aistivat haavoittuvaisuutesi.

He ottavat vauvastasi suloisia kuvia ja laskuttavat siitä miljoonia. He näyttävät sinulle 50 kuvaa, jotka he ovat ottaneet vauvastasi, jokainen samassa asennossa ja nyt he pyytävät teitä valitsemaan suosikkikuvanne. Ja jos puolisosi on samanlainen kuin minun, joudutte pian ottamaan jo uutta lainaa…

12. Sairaalaruoka on niin pahaa…

…että ihmiset ovat mielummin kipeitä ja kotona kuin sairaalassa syömässä ‘persikoita ja maitokiisseliä’. Maitokiisseli on kuin kuumaa pissaa johon on sekoitettu rintamaitoa, ja persikat ovat kuin kehonosia jotka on uitettu sokerissa yön yli. Niin ja, älä syö suklaamoussea. Oikeasti.

LUE MYÖS: Tukimus: Lapset perivät viisautensa äidiltä

 

13. Se piereskelee. Se röyhtäilee…

…sillä on hikka. Se pitää sellaisia hassuja ääniä unissaan joiden perusteella voisit kuvitella sen nousevan Chuckyn lailla pyörittämään päätään ja nauramaan. Toivot, että ihmiset ymmärtävät äänien lähteen olevan vauva, et sinä. Ei sillä, että olisit varma, ettet se ollut sinä. Sulkijalihaksesi ei ehkä toimi tällä hetkellä niin kuin sen pitäisi.

 

14. Joka ikinen ihminen…

…jonka olet koskaan elämässäsi tavannut, haluaa tulla sairaalaan katsomaan sinua. Ihmiset innostuvat yli paljon sairaalassa vierailusta. Heistä tuntuu, kuin he olisivat VIP-henkilöitä kävellessään käytävää pitkin. sinä olet VIP – Very In-pain Person eli kivuista kärsivä. Sinä näytät kuolleelta ja olosi on vähintäänkin yhtä kammottava.

Joten hyväksy vieraita ainoastaan, jos sinusta itsestäsi tuntuu siltä. Olet yhä sellaisen lääkityksen alaisena, joka tekee aikuismaisesta keskustelusta yhtä helppoa kuin jauhon kaapimisesta kalaverkolla. Kaikki vain liukuu lävitsesi etkä saa mistään ajatuksesta kiinni…

KATSO MYÖS: Herkästi kutiava vauva yllättää vanhempansa

 

15. Vatsasi näyttää nyt pallolta…

…joka tyhjenee erittäin hitaasti. Painaessa se tuntuu Stuart Littlelle sopivalta trampoliinilta. Etkä voi myöskään olla ajattelematta sitä vaihtoehtoa, että jos leikkaisit siitä palasen, sairaala tarjoaisi sen iloisesti nektariinihyytelönä.

 

16. He haluavat, että aloitat ehkäisyn välittömästi.

Lukuisat kätilöt tulevat kertomaan sinulle siitä, kuinka hedelmällinen olet, ja kuinka todennäköisesti tulet uudestaan raskaaksi. He kuitenkin tuntuvat unohtavan erään erittäin tärkeän asian – et aio koskaan enää harrastaa seksiä. Et halua edes nähdä penistä enää ikinä. Ja jos yksi tulee lähellesi, saatat jopa tuhota sen jokaisen pallolla elävän naisen vuoksi. Piste.

LUE MYÖS: Äiti yritti puhua tyttärensä kanssa naiseksi tulemisesta

 

17. Kaikki ovat vihaisia.

Aivosi ovat vihaiset, silmäsi ovat vihaiset, vatsasi, rakkosi, pyllysi. Vaginasi ei ole vihainen. Se on raivoissaan. Se saattaa rauhoittua ajan kanssa, mutta tällä hetkellä, se ei ole ystäväsi.

 

18. Ihmiset alkavat kyselemää…

…sinulta joko maitosi tulee, ja sinä puoliksi elättelet toiveita palvelijasta, joka hiihtää ovesta sisään ojentaen sinulle maitoa aina, kun vauva sitä tarvitsee. Ei pidä paikkansa. Todellisuudessa 3 päivän päästä synnytyksestä rintasi alkavat vuotaa maitoa ikään kuin ne olisivat unohtaneet, että ovat rinnat, ja tällä hetkellä kuvittelevat olevansa sadettimia. Et osaa sanoa kenen puutarhasta, mutta tällä nestemäärällä voisit veikata, että kuningattaren…

KATSO MYÖS: 14 asiaa miksi on mahtavaa olla täti

 

19. He haluavat, että menet kotiin HETI.

Mahdollisimman pian. Viet arvokasta sänkytilaa, ja koska olet jo synnyttänyt haisevan ihmiskääreen, ja he ovat tarkastaneet, että se on elossa, voit poistua. Älä. Älä poistu ennen kuin olet valmis. Ota kaikki mahdollinen apu vastaan ennen kuin lähdet kotiin. Koska kun pääset kotiin, vauvasi olettaa, että tiedät mitä teet, ja tässä kohtaa toivot, että olisit pysynyt sairaalassa muutaman päivän pidempään. Jos ei muuten niin edes lykätäksesi vauvan autonistuinfiaskoa hetkellisesti…

 

20. Lakkaa stressaamasta. Et ole supernainen.

Ei ole sellaista kuin “normaali”, eikä ole olemassa sellaista kuin “täydellinen”. Sinä olet sinun vauvallesi normaali. Sinä olet sinun vauvallesi täydellinen. Vauva ei tuomitse sinua. Vauvasi on täysin riippuvainen sinusta, ja toisesta ihmisolennosta vastuussa oleminen ei ole pala kakkua. Se on pala raskasta reissua vuoren huipulle. Sinä pystyt siihen. Ja joka päivä se helpottuu.

Hengitä, äiti. Ei ole olemassa mitään mitä sinä et voisi tehdä Paitsi nukkua! Sitä sinä et enää voi tehdä.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay