12 asiaa seksistä, joista miehet eivät välitä

20.3.2022

1. Tuoksuuko emättimesi liljapellolta.

Jos emättimesi kirjaimellisesti tuoksuu kukkapellolta, silloin voisi olla syytä huoleen. Mutta emättimen kuuluu tuoksua emättimelle. Mikään kynttilätehdas ei tule tuomaan markkinoille kivesten tuoksuista kynttilää, joten tasapeli. Suurin osa miehistä pitää alapään tuoksustasi tai heille asialla ei ole merkitystä.

 

2. Oletko karvainen vai sileä kuin delfiini.

Ellei sinulla ole perinnöllistä liikakarvaisuutta aiheuttavaa häiriötä, muutaman päivän karvojen ajamattomuus ei vaikuta asiaan. Ottaen huomioon, että suurin osa miehistä tekisi mitä tahansa päästäkseen paneskelemaan, muutaman häpykarvan saaminen suuhun on pieni riski.

 

3. Kuinka märkä (tai kuiva) olet.

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin liian märkä. On olemassa myös tuote nimeltä liukuvoide. Kumpikaan näistä ei ole ongelma.

Lue myös: Naisen kotityötaakan keventäminen voi johtaa aktiivisempaan seksielämään

 

4. Äänet, joita emättimesi päästää yhdynnän aikana.

Oudot äänet seksin aikana ovat täysin normaaleja ja ainoa tapa, jolla ne ovat kammottavia on, kun huudat kesken session ”Voi ei. Tuo kuulosti kauhealle”. Ei kuulostanut.

Mikä on kauheaa on se, että yhtenä hetkenä nautit seksistä ja seuraavana et vain sen takia, että sinä et ilmeisesti koskaan lapsena työntänyt kättäsi Ghostbusters-limapurkkiin. Tämä tapahtuu, kun työnnät jotain tiukkaan ja kosteaan paikkaan. Ilma pakenee voimalla.

 

5. Oletko äänekäs vai liian hiljainen.

Niin kauan, kun et revi meitä korvista ja huuda suoraan korviimme niin, että tärykalvot repeää, kaikki on hyvin. Ellei meillä ole naapureita. Ja jos olet sellainen nainen, joka hiljenee juuri ennen orgasmia, se on täysin ok myös.

Kenenkään miehen ei tarvitse kuulla sinun toistavan ”Nautin seksistä kanssasi” koko session ajan aina loppuhuipennukseen asti.

 

6. Heiluvat rintasi.

Jos et heilu edestakaisin seksin aikana, emme tee työtämme hyvin. Sitä paitsi hytkyminen on mahtavaa. Sinun ei siis tarvitse kiinnittää siihen huomiota.

Täytyy kuitenkin lisätä, että ota ilman muuta kiinni rinnoistasi ja tee käsistäsi rintaliivit, jos (1) heiluminen sattuu tai (2) haluat leikkiä rinnoillasi, koska myös se on mahtavaa.

Lue myös: 22 syytä, miksi seksi on parikymppisenä paljon parempaa kuin teininä

 

7. Sinulla on peräaukko.

Kaikilla on peräaukko. Jopa meritähdillä on peräaukko ja niillä ei ole mitään. Älä ole niin outo sen suhteen.

 

8. Oudot ilmeesi seksin aikana.

Meidän mielestämme se ilme on melko varmasti kiihottava. Lisäksi, on vaikea keskittyä sinun ilmeisiisi, koska meillä on kiire itsellämme irvistellä.

 

9. Onko hiuksesi kiinni.

Usko tai älä, mutta meillä on kiire ajatella ”Jes, saan seksiä”. Meillä ei ole aikaa miettiä turhia asioita, kuten kerkesitkö pesemään hiuksesi. Ei ole mitään tarvetta alkaa kiinnittämään hiuksia pinneillä ja tekemään kampausta samalla, kun ratsastat meillä. Anna hiuksesi tippua kasvoillesi ja tökkiä meitä silmiin. Me emme välitä. Me harrastamme seksiä.

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta orgasmiin johtavaa seksiasentoa

10. Kuinka kauan sinulla kestää saada orgasmi.

Kunhan jalkamme eivät kramppaa 30 minuutin jälkeen, sillä ei ole merkitystä kuinka kauan sinulla kestää. Ainoa asia joka saa meidät tuntemaan miehisemmäksi kuin orgasmin tuottaminen naiselle, on miekkojen takominen paidattomana omassa pajassamme. Ja koska suurimmalla osalla meistä ei ole pajaa, on naisen orgasmi se ainoa asia.

 

11. Vinkkien antaminen.

Jos jokin ei tunnu hyvältä, tai tarvitset meidän hidastavan tai nopeuttavan tahtia, sano jotain. Kukaan mies ei valita pienestä rakentavasta palautteesta. Mutta älä huuda komentoja. Voihkimisen, ”Pane mua hitaammin” ja käskyllä ”Vasemmalle, idiootti” välillä on eroa.

 

12. Et aina innostu ottamaan suihin.

Suuseksi on kivaa, mutta joskus haluat hypätä mozzarella-tikkujen yli suoraan hampurilaiseen (tässä ruokaisassa metaforassa hampurilainen on seksiä ja tikut esileikkiä, ja jos ajattelet asiaa hiukan tarkemmin, mozzarella-tikut ja esileikki on aika osuva kuvaus). On täysin ok kieltäytyä ottamasta suihin silloin tällöin. Me ymmärrämme.

Lue myös: Hyviä uutisia, naiset! Tieteellinen syy, miksi miesten tulisi tarjota suuseksiä teille

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay