8 ruokaa, jotka ovat herkullisempia pakastettuna

18.7.2023

Tekeekö mielesi saada hieman vaihtelua ruokailuhetkiin? Tai kaipaatko kenties hieman terveellisempää välipalaa? Prevention sivuston mukaan on ruokia, joista tulee herkullisempia pakastettuina. Toimittaja oli testannut erilaisia ruokia ja tässä tuloksia.

 

AVOKADO

Tee avokasta siivuja. Ripottele päälle suolaa ja chiliä. Laita avokadosiivut pakkaseen muutamaksi tunniksi Lopputulos toimii = rakenne on kermainen, sulaa suussa. Näppärä ja terveellinen naposteltava.

 

SUKLAA

Kylmä suklaa lohkeilee ihanasti ja kun suklaa alkaa sulaa suussa, niin makumatka on täydellinen. Kaksi suklaaelämystä kerralla.

 

BANANISIIVUT

Banaanin jäädyttämisen etu piilee jälkimaussa. Suuhun ei jää lähmäistä ja tunkkaista tuntumaa, kun banaanin rakenne muuttuu jäädytettäessä. Toimii mainiosti jälkiruokana, vaikkapa jäätelön korvikkeena.

 

HERNEET

Jäädyttäminen muuttaa myös herneiden rakennetta. Niistä tulee ihanan rapeita ja kylmettämisen seurauksena herneistä tulee vieläpä makeampia. Kaksi maistuvaa muutosta hyvään perusruokaan.

 

VIINIRYPÄLEET

Menee karkista, ihan täysin ja voittaa kymmenen nolla terveellisyydessä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu.

 

KAKKUJÄMÄT

Näillä voi herkutella kahvin kanssa. Kermasta tulee jäätelömäinen, joten kaksi herkkua yhdistyy. Molempi parempi.

 

MANGO

Jätä mehujäät kauppaa ja laita mangoa pakkaseen. Lopputulos on melko lailla samanlainen, ilman lisättyä sokeria ja muita turhia anesosia.

 

KAHVIPAVUT

Jäiset kahvipavut jauhautuvat tasaisemmin. Näin ollen saat tasalaatuisempaa kahvia. Pakastaminen säilöö aromit ja rasvan, joten maku on tallessa pidempään.

 

LUE LISÄÄ: RUOKA JA JUOMA UUTISIA

Lähde: Iltalehti / Prevention

Artikkelikuva: Pixabay