Tanssi Vieköön: Jukka Haapalainen & Sirpa Suutari

21.6.2018

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat varmasti Suomen kansainvälisesti menestynein tanssipari. Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön kansainvälinen kilpailu-ura huipentui British Open to the World -tittelin voittoon neljästi vuosina 1997, 1998, 1999 ja 2001 Ammattilaisten Latinalaistansseissa.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat myös saavuttaneet alan tärkeimmät tunnustukset, kuten Pronce Mikasa of Japan AwardIsadora Duncan Dance AwardCarl Alan Awardle Classique de Dance Award ja Ballroom Federation Award of Outstanding Achievements in Dance.

Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö ovat esiintyneet uransa aikana kiertueillaan maailman kaikilla mantereilla. Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö opettavat tanssijoita mm. Suomessa, Englannissa, Japanissa, Kiinassa, Venäjällä ja Sloveniassa. Tanssijat ympäri maailmaa saapuvat heidän opetukseensa Lontooseen, jossa he ovat asuneet 1990-luvun alusta.

Tanssi Vieköön Festivaali 24.-25.8.

Tule Helsingin Messukeskukseen ensi viikonloppuna katsomaan, miten ammattilaiset ottavat lattian haltuunsa! Luvassa on vuoden suurin tanssijuhla, jonka tarjonta on kirkkaasti ylitse muiden: Yli 3000 esiintyjää, ilmaisia tanssitunteja, kotimaisia ja ulkomaisia huippuja, hyvää ruokaa, show- ja karnevaalitunelmaa kaiken ikäisille. TUTUSTU OHJELMAAN JA OSTA LIPUT: Tanssi Vieköön -sivuilla. Ajankohtaista tiedotusta voit seurata tapahtuman Facebook sivuilla.

Katso lisää: hyvä mieli & inspiraatio videoita

Lähde: youtube.com / Latinballroomxyz