Tanssi Vieköön: Ballet Finland

21.6.2018

Ballet Finland haluaa, että yleisö saa nautittavia ja kiinnostavia elämyksiä esityksistä. Elämyksiä, jotka herättävät mielipiteitä ja joista on myöhemmin mukava keskustella, sekä luoda yhteistä pohdintaa. Kokemuksia, jotka tarjoavat hetkellisen irtaantumisen meidän jokapäiväisestä oravanpyörästämme. Ballet Finlandin taiteellinen johtaja Ville Valkonen on koonnut nykyisen Ballet Finland -ryhmän esittämään tanssitaidetta parhaimmillaan.

Ballet Finland -seurue koostuu taitavista ja sisukkaista tanssijoista, jotka ovat kaikki valmistuneet ammattibalettitanssijoiksi. He esittävät lukuisia eri koreografioita, joiden tarkoitus on herättää uudenlaista kiinnostusta alaa kohtaan. Ballet Finland ei vaadi yleisöltä tanssitietoutta tai ymmärrystä alaa kohtaan, vaan heitä kiinnostaa löytää se mikä saa suomalaisen yleisön syttymään.

TANSSI VIEKÖÖN FESTIVAALI 24.-25.8.

Vuoden suurin tanssitapahtuma on täällä, NYT VIIKONLOPPUNA !!! Tanssi Vieköön tanssittaa, niin tuhatpäin saapuvia esiintyjiä kuin kävijöitä. Tarjolla on niin show- ja karnevaalitunnelmaa kuin myös ilmaisia tanssitunteja, Suomen suurinta tanssilattiaa unohtamatta. TUTUSTU: www.tanssiviekoon.fi

Katso lisää: hyvä mieli & inspiraatio videoita

Lähde: youtube.com / Ville Valkonen
Lähde: Artikkelikuva: Ballet Finland