Tähän aikaan suurin osa pariskunnista harrastaa intiimiä kanssakäymistä

17.11.2017

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää aikaa harrastaa intiimiä kanssakäymistä, mutta jostain syystä tietyt päivät ja ajat ovat suositumpia kuin toiset. IllicitEcnounters.com -sivuston tekemän tutkimuksen mukaan yksi aika on yli muiden: klo 22.24 lauantaina.

Tämä ei ole kovinkaan yllättävää. Ihmisillä ei yleensä ole töitä seuraavana aamuna ja parit palaavat kotiin treffi-illasta tai päättävät muuten romanttista iltaa. Mikä syy onkaan, 1000 tutkimukseen osallistuneen henkilön mukaan tämä on se aika.

Osallistujat kertoivat myös himojensa olevan korkeimmillaan klo 17.35 lauantaina, joten heidän täytyy siis odottaa viisi pitkää tuntia.

 

Myös vuodenaika vaikuttaa haluihin

Yleisesti ottaen lauantait olivat suosituimpia päiviä intiimille kanssakäymiselle, sillä 42 prosenttia vastaajista sanoi tätä viikonpäivää suosikikseen. Vähiten suosittu päivä intiimille kanssakäymiselle oli maanantai 1 prosentin pareista suosien sitä.

Näyttää myös siltä, että vuodenaika vaikuttaa haluihin, sillä 62 prosenttia vastaajista puuhailee peiton alla mieluiten kesällä, vaikka tutkijat sanovatkin korkeampien lämpötilojen laskevan haluja. Ainoastaan 4 prosenttia kertoi syksyn olevan heille mieluisinta aikaa. Talven maineesta huolimatta nettideittalijoiden suosimana aikana vain 20 prosenttia vastasi talven olevan heidän suosikkiaikaansa peiton heilutukselle.

 

45 prosenttia aikatauluttaa intiimin kanssakäymisen kalenteriin

Useille pareille peiton heilutuksen ajoitus liittyy helppouteen: 45 prosenttia kertoi aikatauluttavansa intiimin kanssakäymisen kalenteriin, jotta heillä varmasti löytyy aikaa petipuuhiin. Kaikilla on omat tapansa.

Seuraavan kerran voit vaikka ajoittaa makuuhuonetoiminnan lauantai-iltaan klo 22.24, jotta tiedät mistä tässä kyseisessä ajassa oikein on kyse.

 

Lue myös: 12 asiaa intiimistä kanssakäymisestä, joista miehet eivät välitä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Glamour.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Almos Bechtold