Parhaat alkoholijuomat horoskooppimerkin mukaan

11.5.2024

Kyllästyitkö tilaamaan saman juoman joka baarissa? Haluatko kokeilla uutta drinkkiä kotona? Ei tarvitse stressata. Tänään katsomme tähtiin auttaaksemme tekemään päätöksenteon helpommaksi. Kyllä, horoskooppimerkkisi ei ole vain persoonallisuutesi selittämistä varten.

Tässä artikkelissa listataan parhaat alkoholijuomat horoskooppimerkin mukaan, jotta voit saada inspiraatiota. Olit sitten skeptikko tai uskovainen horoskoopin voimaan, niin pysähdy kuuntelemaan, mitä juoma olisi oiva valinta oman horoskooppimerkkisi perusteella. Et koskaan tiedä, löydätkö seuraavan suosikkisi! Psst. Muistakaa juoda vastuullisesti, ystävät.

 

Oinas: Shotit

Rohkealle, kunnianhimoiselle ja holtittomalle persoonallisuudelleen Oinas-ihmiset voivat ottaa shotin jotain kirkasta. Ei hienostuneiden cocktailien tuhlaamista ajan kanssa, vaan ota rohkea shottilasi.

Varmistaaksesi, että vahva alkoholia ei ole ainoa asia, mitä nautit, käytä vesipulloapulloa pysyäksesi nesteytettynä juomatilanteessa.

 

Härkä: Mimosat

Härkä-horoskooppimerkin edustajat ovat horoskoopin luotettavimpia. He ovat käytännöllisiä, realistisia ja rakastavat ympärillään olevasta romantiikasta ja kauneudesta.

Tyydyttääksesi yksinkertaisen mutta tyylikkään luonteesi, niin mimosa on loistava valinta mille tahansa Härälle. Kallis samppanja tuoreen appelsiinimehun kirpeyden kera varmasti miellyttää minkä tahansa Härkä-merkin makunystyröitä.

 

Kaksonen: Aperol Spritz

Kaksoset ovat uteliaita ja sopeutuvaisia, eivätkä epäile käydä kaikkia uusimpia trendejä läpi ennen kuin kukaan muu tietää niistä. Kaksonen-merkit ovat myös tunnetusti leikkisiä, mikä tasapainottuu sisäisen levottomuuden ja tuomitsevuuden kanssa.

Aperol Spritz on trendikäs juoma, joka varmasti vastaa Kaksonen-merkin tarpeisiin. Tämä juoma on kirpeä, virkistävä ja valmistettu monista hauskoista ainesosista kokeiltavaksi. Se on täydellinen tasapaino jotain uutta ja jotain vanhaa – täydellinen kaksosille.

 

Rapu: Punaviini

Ravut ovat usein herkkiä ja todennäköisesti pysyvät mieluummin kotona kuin lähtevät kaupungille. Jos olet rapu, joka tykkää rentoutua tunnelmissa, nauti lasillinen hyvää punaviiniä rauhoittaaksesi ajatuksiasi. Kaikki tulee olemaan hyvin.

Vie kotoinen viini-ilta seuraavalle tasolle nauttimalla lasillinen uima-altaalla tai takan äärellä.

 

Leijona: Fireball Ginger Ale

Leijonat hehkuvat ”päähenkilöenergiaa”. Teatterillisia, intohimoisia ja rohkeita, nämä auringon merkit rakastavat pitää hauskaa. Kanavoi sisäinen Leijona-divasi tulisieluisella Inkivääri-omena -cocktaililla.

Tämä sekoitus on täydellinen yhdistelmä rohkeutta, raikkautta ja ainutlaatuisuutta. Astu kuvitteellisen punaisen maton päälle ja siemaile tätä mausteista drinkkiä.

 

Neitsyt: Espresso martini

”Paljon töitä ilman leikkiä”. Se on rutiini, johon Neitsyet usein jäävät kiinni. Neitsyet ovat tarkkoja, ajattelevia ja aina suoria. Kaikille ahkerille neitsyille suosittelemme nauttimaan herkullisesta espressomartinista. Ei turhia koristeita tai lisäaineita. Pidä itesi tyylikkäänä tämän elegantin juoman kanssa.

 

Vaaka: Gin Tonic

Vaaka-merkit arvostavat harmoniaa ja tasapainoa, ja he tekevät mitä tahansa sen saavuttamiseksi, vaikka joskus se olisi haitallista. Tyydytä vaakasi kaipuu harmoniaan klassisella Gin ja Tonic -juomalla.

Täydellinen yhdistelmä vahvaa, raikasta ja hieman makeaa, melkein kuin gin ja tonic-vesi olisivat tarkoitettu yhteen. Vink Vink. Älä missään nimessä unohda jäitä, lime viipaletta ja yrttejä.

 

Skorpioni: Viski jäillä

Skorpionimerkit ovat määrätietoisia, intohimoisia ja seksuaalisia. Tämän vahvan persoonallisuuden yhdistelmän täydentämiseksi skorpionimerkit voivat nauttia skottilaisesta jäillä. Nämä juomat ovat hieman makeita, mutta ne pakkaavat silti sisälleen ”iskun”. Ne ovat täydellisiä intensiivisille, tulisille skorpioneille.

 

Jousimies: Tequila Sunrise

Jousimiehet ovat uteliaita ja eloisia, ja heillä on usein rajattomasti optimismia ja jännitystä. Tämän vuoksi Tequila Sunrise ja Jousimiehet voivat olla taivaassa tehty pari. Virkistävä ja makea Tequila Sunrise inspiroi juuri sen seikkailun, jota Jousimies etsii.

 

Kauris: Vodka Soda

Kuten Neitsyet, myös Kauriit ovat usein suoraviivaisia ja vastuullisia. Heidät tunnetaan suunnittelijoina ja heillä on moitteeton itsekontrolli. Jos olet Kauris, saatat nauttia Vodka Sodasta. Tämä yksinkertainen mutta virkistävä juoma on juuri sitä, mitä Kauris tarvitsee rentoutuakseen ja rentoutuakseen.

 

Vesimies: Tequila Soda

Vesimiehet ovat muutoksen tekijöitä. He ovat usein vapaamielisiä ja luovia. He haluavat vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Valitettavasti tämä saattaa saada heidät kauas läheisistä suhteistaan ja välittömästä hyvinvoinnistaan. Tämän vuoksi he saattavat taipua liialliseen ajatteluun, koska heidän huomionsa on muualla.

Jos olet Vesimies, olet onnekas! Meillä on juoma sinulle. Harkitse yksinkertaisuuden yllä pitämistä raikkaalla tequila-sodalla, luonnollisesti limellä! Elämä on liian lyhyt liikaa miettimiseen, palataan perusasioiden äärelle.

 

Kalat: Rosé

Ah, Kalat. He ovat uskomattoman myötätuntoisia ja romanttisia. Kalat ovat erinomaisia ​​merkityksellisten suhteiden muodostamisessa muiden kanssa. Jos olet Kalat, saatat nauttia lasillisesta Rosé-viiniä täydentämään leikkisää persoonallisuuttasi.

 

Kohti uusia makuelämyksiä

Toivomme, että tämä ”juomakäsikirja” auttaa sinua löytämään seuraavan suosikkijuomasi. Alla kertaus – laita jakoon.

 

Jaa tämä lista ystävällesi

Oinas: Shotit

Härkä: Mimosat

Kaksonen: Aperol Spritz

Rapu: Punaviini

Leijona: Fireball Ginger Ale

Neitsyt: Espresso Martini

Vaaka: Gin & Tonic

Skorpioni: Skotti kivillä

Jousimies: Tequila Sunrise

Kauris: Vodka Soda

Vesimies: Tequila Soda

Kalat: Rosé

Lue lisää: ruoka & juoma uutisia

Lähde: Brumate.com
Lähde: Unsplash.com