Nämä 6 asiaa tekevät sinusta kutsuvan ja viehättävän

16.9.2021

Seksikkyys ei ole rakettitiedettä. Se ei pohjimmiltaan ole myöskään kalliita meikkejä tai kauneuskirurgiaa, vaan jotain ihan muuta. Tässä kuusi niksiä joilla vedät enemmän katseita puoleesi.

1. Ole rehellinen ja oma itsesi

Aitous ja rehellisyys ovat vietteleviä ominaisuuksia. Ne lisäävät vetovoimaasi kaikilla tasoilla – myös s*e*k*s*i*k*y*y*s -sasteikolla. Ei ole mitään epähalutavampaa kuin kierous.

2. Kehitä älyn lahjojasi

Ei, sinulla ei tarvitse olla Einsteinin älykkyyosamäärää ollaksesi ”kutsuva”, mutta sivistymättömyys ei ole kiinnostavaa. Opiskele, ole utelias ja sivistä itseäsi aina kun mahdollista.

3. Luo katsekontakti

Silmiin katsominen on äärimmäisen kutsuvaa. Harva tulee tätä ajatelleeksi, mutta näin se vain on: muualle pälyily toisen kanssa keskustellessa ei ole viettelevää. Katsekontakti viestittää terveestä itsetunnosta.

4. Ole kiltti

Luit oikein: on erittäin kutsuvaa olla kiltti, eli tehdä muille hyviä tekoja olettamatta että saa mitään takaisin. Tämä ei tarkoita sitä, että olisi kaiken aikaa kaikille mieliksi

5. Huumorintaju

Tämä on ilmeinen kiinnostavuuden lähde. Millainen tahansa huumori ei kuitenkaan ole kiinnostusta herättävää: Toisten kustannukselle nauraminen ei ole sitä.

6. Itsevarmuus

Kaikista eniten kiinnostusta ominaisuus kaikista on itsevarmuus. Kun uskot itseesi, vedät muita puoleesi.

 

Lähde: alpha m
Kuva: Unsplash / Caique Silva

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia