Näitä asioita naiset haluavat miesten sanovan petipuuhien aikana

21.10.2022

Jos kuulet sänkysi jokaisen narahduksen ja ihosi hinkkautumisen kumppanisi ihoon, saatatte tehdä kaiken väärin. Intiimin kanssakäymisen harrastaminen hipihiljaa ei ole ikinä hyvä idea. Mutta hiljaisuuden täyttäminen erilaisilla äänillä saattaa joskus vain pahentaa tilannetta.

Pitäisikö voihkia tai hengittää raskaasti? Kuulostaisiko typerältä sanoa lausahduksia, kuten ”pidätkö tästä” tai ”tuntuuko tämä hyvältä”?

Jos kumppanisi vielä pyytää sinua puhumaan tuhmia, paineet ovat tapissa. Kuinka tuhmia pitäisi sitten puhua? Onko pillulle olemassa seksikästä synonyymia?

 

”Toivon miehen saavan minut kutsumaan häntä ’daddyksi’”

Kannattaakin pitää aina muutamaa kätevää lausahdusta takataskussa, joita voi käyttää itsevarmasti oikeissa tilanteissa. Jotta tietäisit mitä sanoa, Forktip-lehti teetti tutkimuksen ja kysyi 5000 naiselta, mitä he haluavat miehen sanovan sängyssä.

Yleisin vastaus oli ”toivon miehen saavan minut kutsumaan häntä ”daddyksi”. Toisena tuli vaginan tiukkuuden kehuminen ja kolmantena miehen halutaan korostavan omaa nautintoaan.

On tärkeää huomata, että tutkimuksessa haastateltiin ainoastaan 5000 naista, mikä ei kerro kaikista maailman ihmisistä vielä mitään. On myös mahdollista, että tutkittavat valitsivat vastauksensa etukäteen määrätystä listasta tai he eivät kehdanneet kertoa oikeista mieltymyksistään.

Kannattaa myös muistaa, että joidenkin naisten mieltymykset voivat olla todellisia punaisia vaatteita toisille naisille. Kaikki naiset eivät todellakaan pidä vaginan kehumisesta tai miehen voihkimisesta.

 

Lue myös: 7 syytä miksi seksin tulisi olla äänekästä

 

Monet naiset pitävät tuhmien puhumisesta

Moni nainen kertoi pitävänsä siitä, jos mies käyttää sängyssä kutsumanimiä, kuten ”huora” tai ”ämmä”. Joidenkin naisten mielestä kutsumanimet ovat sen sijaan hyvinkin häiritseviä.

Älä kuitenkaan pelkää puhua tuhmia, sillä yleisesti naiset pitävät siitä eikä erilaiset kutsumanimet aktin aikana tarkoita sitä, että käyttäisit niitä myös sängyn ulkopuolella.

Osa naisista ei pidä ollenkaan tuhmasta puheesta, kun taas joillekin kelpaa ihan mikä tahansa hiljaisuuden sijaan.

Yksi tutkittavista kertoi, ettei oikein tiedä, mitä haluaisi miehen sanovan sängyssä, kunhan hän ei sano mitään ilkeää, rasistista tai lapsellista.

 

Varmista, että kumppanisi on ääniesi kanssa sinut

Yleissääntönä kannattaa pitää sitä, että jos haluat pitää ääntä makuuhuoneessa, varmista, että kumppanisi on ääniesi kanssa sinut. Kummankaan osapuolen ei tule tuomita toista äänten perusteella ja erilaisten asioiden kokeileminen tulee olla sallittua.

Jos suhteessanne on asiat toisin, ota asia puheeksi. Kerro kumppanillesi peloistasi ja huolenaiheistasi. Pyri saavuttamaan tila, jossa kykenette molemmat kertomaan mielihaluistanne sängyssä.

Kun tämä tila on saavutettu, voit kokeilla hieman rajoja. Jos kumppanisi ei pidä jostain tietystä ideasta, sen voi unohtaa ilman suurempia murheita. Toisaalta hän saattaa rakastua joihinkin ideoihisi ja seksinne on parempaa kuin koskaan.

Tärkeintä on muistaa, että kaikki ovat erilaisia ja kaikilla on omat seksuaaliset haaveensa ja tarpeensa. Paras tapa selvittää kumppanin tarpeet on keskusteleminen, ei verkkokeskustelujen lukeminen tai kavereilta kyseleminen.

 

Lue myös: Tavalliset ihmiset kertovat, mitä he ovat oppineet parhaasta harrastamastaan seksistä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Yoann Boyer