Näin valmistaudut tärkeimpiin hetkiin (5 keinoa koko päivään)

11.6.2016

Parhaat avut keskittymiseen ja hyvään suorituskykyyn, kun  edessä on työhaastattelu, suuri koe tai tärkeät treffit

Aloita aamu oikein

Syö kunnon aamiainen, joka sisältää tuoreita hedelmiä ja marjoja, proteiinia kuten kreikkalaista jogurttia ja hyviä kuituja, kuten sokeritonta granolaa.

Kalaöljyjä lounaalla

Lohisalaatti antaa pitkäkestoista energiaa ilman verensokerin heittelehtimistä ja auttaa keskittymään.

Muista nesteytys

Juo päivän mittaan runsaasti vettä. Se saa ihosi hehkumaan ja olosi pirteäksi ja skarpiksi. Päinvastoin kun veden puute aiheuttaa kärttyisyyttä ja väsähtämistä.

Liiku

Sopiva treeni varsinkin ulkoilmassa kuljettaa happea aivoihin ja auttaa ajattelemaan selkeästi. Tee kevyt lenkki tai joogaa pihanurmikolla.

Meditoi

Meditointi auttaa rentoutumaan ja kirkastaa ajatukset. Ota rento istuma-asento lattialla tai rantakalliolla. Sulje silmät ja hengitä rauhallisesti. Laske hitaasti mielessäsi kolmeenkymmeneen ja keskity vain numeroihin. Kun ajatus karkaa, palauta se mahdollisimman pian laskentaan. Lopuksi avaa hitaasti silmäsi ja palauta keskittymisesi tähän hetkeen.

Lue lisää uutisia aiheesta terveys & hyvinvointi!

Kirjoittaja:

Luova yrittäjä, kuvaaja, kaikesta terveellisestä ja kauniista inspiroituva bloggaaja ideoi ruokaa, joka hellii makuhermoja ja hyvinvointia, on helppoa valmistaa ja aineet ovat helposti saatavilla. Resepteissä ei ole sokeria eikä jauhoja. Ruoan lisäksi lifestyle-kirjoituksissa inspiroidutaan hyvästä olosta, jooga & spa-tunnelmista, onnellisuudesta ja stessinhallinnasta, matkoista maailmalla, Suomen saaristosta ja kodin sisustamisesta.