Näin tosimiehen kanssa seurustelu muuttaa elämäsi

5.6.2021

Oletko kyllästynyt miehiin, jotka sanovat yhtä ja tekevät toista? Tosimies ei tee niin. Hän on luotettava, rehellinen ja aito. Voit vihdoin tuntea olosi turvalliseksi ja rennoksi. Tosimies ei peru treffejä vaan on ajoissa paikalla. Jos hän lupaa viestittää tai soittaa, hän myös tekee sen.

Tosimiehen tapa edetä

Tosimies kertoo heti alussa mitä hän parisuhteelta haluaa, oli se sitten pitkäaikaista kumppania tai vain kepeää tapailua. Hän on alusta asti sinulle se kuka on. Hän on rehellinen myös menneistä suhteistaan. Tosimies ei pelkää näyttää tunteitaan. Hän haluaa päästä lähelle sinua ja on siksi päättänyt olla avoin.

 

Tosimies on rehellinen

Tietysti tosimiehelläkin on myös huonoja puolia, mutta hän ei yritä salata niitä. Parisuhde tosimiehen kanssa perustuu keskinäiseen kunnioitukseen. Hän myös huomaa kaiken mitä teet hänen ja parisuhteenne eteen eikä koskaan pidä sinua itsestään selvyytenä. Tosimies käyttäytyy niin kuin normaalin ihmisen kuuluisikin käyttäytyä.  Se voi aluksi tuntua oudolta jos olet aiemmin tapaillut vain sellaisia miehiä, joille parishuhde on ollut pelkkää peliä.

 

Tosimies täydentää sinua

Tosimiehellä on työ ja harrastuksia, mutta hänellä on silti aikaa myös sinulle. Hän näkee vaivaa parisuhteen eteen ja inspiroi myös sinua tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Tosimies hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Hän on luonasi myös silloin kun sinulla on huono päivä. Hänen mielestään parisuhteen ei tarvitse koko ajan tarjota viihdykettä vaan hänelle riittää että hän saa olla lähelläsi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com