Näin keräät bonuksia ostoksistasi

6.2.2021

Lähes kaikki toimijat tarjoavat nykyään asiakkailleen erilaisia bonusjärjestelmiä. Bonuksia voi kerryttää näyttämällä bonuskorttia tehdessä ostoksia itse paikan päällä. Bonuksia saa myös monista verkko-ostoksista ja erilaisten verkkopalveluiden käytöstä.

Bonuksista voit saada tuntuvaakin etua etenkin jos käytät samaa toimijaa useasti. Bonukset voivat olla erilaisia etuja tai jopa ihan silkkaa käteistä suoraan omalle tilillesi!

 

OP bonus

Osuuspankin asiakasomistajille kertyy automaattisesti bonuksia joka kuukausi. Bonuksia kertyy niin tilillä olevasta varallisuudesta, sinulla olevista lainoista, säästöistä ja sijoituksista sekä vakuutuksista. Myös VISA-luottokortilla maksaessasi kerrytät bonuksia. Bonuksia voi kertyä vuodessa jopa useita satoja euroja.

OP-bonukset maksetaan Osuuspankin tilillesi. Bonuksilla maksetaan esimerkiksi pankkipalveluja sekä vakuutusmaksuja. Osuuspankin asiakas-omistajaksi voit liittyä helposti Osuuspankin verkkosivuilla.

 

S-ryhmän bonus

Kaikilla päivittäistavarakaupoilla on myös oma bonusjärjestelmänsä. Ideana on, että ostosten keskittäminen tiettyyn paikkaan tuo sinulle enemmän etuja. Liittyessäsi asiakasomistajaksi S-ryhmä tarjoaa sinulle maksuttoman vihreän S-etukortin, johon saa halutessaan liitettyä myös maksuominaisuuden. Asiakasomistaja  voi tilata oman rinnakkaiskortin jokaiselle perheenjäsenelle.

Bonukset kertyvät S-pankkitilillesi ja voit käyttää niitä suoraan ostosten maksamiseen kaikissa S-ryhmän paikoissa. Voit myös ladata S-mobiilin älypuhelimeesi jolloin näet bonusten kertymisen suoraan puhelimestasi!

Tutustu S-etukorttiin.

 

Vedonlyöntibonukset

Lähes kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille asiakkaille etuja tilin avaamisen yhteydessä. Näihin vedonlyönti bonuksiin kuuluvat erilaiset esimerkiksi ilmaisvedot, riskittömät vedot ja talletusbonukset.

Veikkausbonusten avulla saa ilmaista pelirahaa mikä helpottaa pelaamisen aloittamista. Kasinobonuksilla saattaa olla erilaisia kierrätysvaatimuksia, koska toiveena toki on, että asiakas käyttää ainakin osan saamistaan bonuksista pelaamiseen.

 

Bonusway

Pidätkö verkossa shoppailusta? Bonusway on tehnyt sen kannattavaksi. Kun etsit kaupan tai tarjouksen Bonusway -sivuston kautta ansaitset bonuksia ostoksistasi. Valitsemasi kauppa maksaa Bonuswaylle myyntipalkkion ostoksestasi ja sinä saat sen itsellesi bonuksen muodossa.

Bonuksen voit halutessasi siirtää suoraan pankkitilillesi tai halutessasi myös lahjoittaa hyvöntekeväisyyteen. Bonuswayssa voit shoppailla joko selaimella tai käyttää mobiilisovellusta.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Pixabay.com