Miksi valita sokerointi?

15.3.2016

Miksi valita sokerointi?

Oikean tekniikan avulla sokerointi poistaa karvan sekä kuolleen ihosolukon hellävaraisesti, jonka seurauksena ihosta tulee täydellisen pehmeä. Se soveltuu kaikenlaisille karvoille sekä ihoille, sillä se on 100%:nen luonnontuote. Sokeri ei sisällä mitään allergisoivia aineita, jolloin se on hyvä myös allergikoille.

Sokerilla on mahdollisuus poistaa jopa alle 2mm karvaa. Oikea tekniikka sokeroinnissa pitää karvat poissa pidempään, eikä ne pääse katkeilemaan poiston aikana.

Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä karvan kasvua. Suositellaan, että sokerointia tehdään aluksi sarjana esimerkiksi 2-3 viikon välein, jonka jälkeen sitä voidaan pidentää jopa 4-5 viikkoon. Karvankasvu alkaa huomattavasti vähentymään ja karva alkaa kasvaa paikoitellen sekä pehmeämpänä kuin ennen. 

Itselleni sokerointi on ollut todella positiivinen yllätys ja nykyään teen karvanpoiston enään 5 viikon välein. On kuitenkin muistettava, että karvankasvu on jokaisella henkilökohtaista ja miten se käyttäytyy sokeroinnin jälkeen. Myös säännöllinen kuorinta ja rasvaus kotona on ehdottoman tärkeää, ettei tule sisäänkasvaneita karvoja. 

Nyt jos koskaan on hyvä aika aloittaa sokerointi, sillä kevät kolkuttaa jo ovella.

Kirjoittaja:

Olen Milena, pian 20-vuotias nuori Helsingistä. Muutin Helsinkiin kotikaupungistani Porvoosta, jossa valmistuin kosmetologiksi keväällä 2015. Koulun jälkeen jatkoin suoraan oman alan töitä ja olen erityisesti perehtynyt ripsienpidennyksiin ja meikkauksiin. Luonteeltani olen ahkera ja nuoresta iästä huolimatta olen ollut paljon erilaisissa työtehtävissä. Lähellä sydäntäni on kauneus, matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen. Siksi rakastankin työtäni.