Näin hukkaat naisesi, jos et aikuistu

28.4.2020

Kun naisesi mitta tulee täyteen, se on sillä siisti

Jos olet nähnyt Reese Witherspoonin elokuvan Sweet Home Alabama, saatat muistaa kohdan, jossa Reesen hahmo saa tietää, että hänen asumuserossa elävä aviomiehensä on ryhtynyt heidän erillään viettämänsä ajan aikana pyörittämään yritystä, joka tekee ja myy upeita maahan osuneiden salamaniskujen aiheuttamia kivimuodostelmia.

Mies halusi todistaa tällä vaimolleen, että hän kykenee olemaan kunnon mies, joten nainen jättää mitään sanomattoman, erittäin nuoren ja kuuman kihlattunsa palatakseen yhteen sen miehen kanssa, josta hän on yrittänyt ottaa koko elokuvan ajan eroa.

Nyt kuulolle: SELLAISTA EI TODELLAKAAN TAPAHDU OIKEASSA ELÄMÄSSÄ. Niin, kenties näin kävi kaverisi kummin kaiman siskonpojalle, mutta elämää ei todellakaan kannata rakentaa sen varaan.

 

Naisten taipumuksista

Naisilla on taipumuksena antaa kumppaneilleen lukemattomia uusia mahdollisuuksia. Uskomme vakaasti siihen, että kykenet olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi, ja tahdomme olla läsnä, kun se toteutuu, jonka vuoksi liian monet naiset juuttuvat tai takertuvat kaameisiin suhteisiin sellaisten miesten kanssa, jotka eivät kohtele heitä hyvin.

 

Naisillakin on rajansa

Tahdomme aivan vilpittömästi uskoa, että todella tarkoitat sitä ja teet niin kun sanot, että aiot tällä kertaa oikeasti skarpata ja yrittää kovemmin. Meilläkin on kuitenkin rajamme, ja kun nainen on saanut käytöksestäsi tarpeekseen, sen pituinen se.

Kun eksäsi tajuaa, miten paljon parempaa hänen elämänsä on, kun sinä et ole enää mukana kuvioissa tuhlaamassa hänen aikaansa ja energiaansa, olet menettänyt mahdollisuutesi. Minkään maailman panostus ulkonäköösi, elämäntyyliisi tai uraasi ei käännä enää hänen päätään tai saa häntä luopumaan uudesta, vapaasta elämästään, johon sinulla ei ole enää osaa eikä arpaa.

 

Velvollisuudet ja totuus

Ei ole mitenkään epätavallista, että omien mahdollisuuksiensa sössimisen jälkeen jätetty saattaa lohduttaa itseään jollakin vanhalla ja väsyneellä kliseellä, kuten, ”No, jos hän ei kestänyt minua pahimmillani, ei hän ansaitse minua parhaimmillani.”

Totuus on kuitenkin se, että kenelläkään ei ole velvollisuutta jäädä selvittämään toisen ongelmia, eikä kukaan ansaitse draamantäytteistä elämää vain sen vuoksi, että hänen partnerinsa ei kykene ottamaan vastuuta tuhoisista valinnoistaan.

Hän jätti sinut vaaliakseen omaa hyvinvointiaan ja se loukkasi sinua, mutta oma käytöksesi vaikutti todennäköisesti paljon hänen päätökseensä.

 

Keihin ihmiset tuntevat vetoa

Löydät kyllä helposti jonkun muun, kunhan olet ensin saanut elämäsi raiteilleen. Ei liene mikään salaisuus, että ihmiset tuntevat vetoa niihin, jotka vaikuttavat tasapainoisilta, vastuullisilta ja vakailta, ja joiden elämällä on selkeä suunta.

Haasteena onkin löytää sellainen henkilö, jonka mielestä olet viehättävä, ja joka kykenee pysymään rinnallasi silloinkin, kun elämä heittää väistämättä eteenne haasteita ja näyttää nurjan puolensa.Et epäillyt hetkeäkään, etteikö kaiken törttöilysi sietänyt eksäsi pysyisi vierelläsi elämän karikoissa, mutta miten lienee niiden ihmisten laita, jotka ovat tulleet elämääsi hyvän sään aikaan?

 

Ihmiset sulattavat asioita eri tavoin

Nainen, joka rakasti sinua, kun olit aivan pohjalla, tietää jo sen, minkälainen olet pahimmillasi, ja rakasti, tuki ja kannusti sinua siitä huolimatta. Kun auringon eteen lipuu pilviä ja tahraton ulkokuoresi halkeilee ja näyttää särönsä, pelkästään parhaita puoliasi rakastavalla naisella saattaa olla vaikeuksia sulattaa nämä piirteet.

 

Kumappanin todellinen arvo

Kun kohtaat vaikeita hetkiä, jolloin uusi rakkaasi ei kykene hyväksymään synkkiä puoliasi ja rakastaa sinua niistä huolimatta, tulet ymmärtämään menettämäsi naisen arvon – sen naisen, joka rakasti sinua pyyteettömästi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay