Jääkiekkoa ja punkrokkia hyvän asian puolesta

16.5.2017

Lue juttu projektista ja katso alla oleva video hyvän asian puolesta – tehdään hyvää yhdessä! (Kirjoittanut: Juha Hanhinen / Ohjaaja)

Hyvän tekeminen

Hyvän tekemiseen tarvitaan usein punkkarin asennetta, bisnesmiehen liikevainua ja artistin show henkeä. Perjantaina 5.5. julkaistu lasten tasapainoista kasvua aikuiseksi tukevan hyväntekeväisyysjärjestö Iceheartsin videon kuvaus oli projekti, jossa kuvaaja sai pistää itsensä peliin.

Taustaa

Jääkiekko on jo itsessään rock, mutta kun siihen yhdistetään etuliite punk, hommaan tulee astetta enemmän asennetta. Omalla kohdallani punk on ollut aina merkittävä osa elämää, joten hommasta oli helppo innostua. Projektia ei tehnyt yhtään huonommaksi se, että videolla esiintyvän The Ghosts of New York -bändin solisti sattuu olemaan kotoisin saman kadun varrelta kuin minäkin.

Sain arvostuksen lastensuojelutyöhön jo äitini kautta. Jääkiekkoa sain pelata nuorena niin pitkään kuin se tuntui kivalta ja olen taas aikuisiällä palannut sen pariin pelailemalla mm. Midnight Batsien kanssa. Video muuten kuvattiin Batseille varatulla jäävuorolla, josta kuuluu ehdottomasti myös kiitokset heille.

Videosta

Koko työryhmä teki videon vahvalla talkoohengellä, kuten hyväntekeväisyyden ja punkin kulttuuriinkin kuuluu. Oli myös hienoa huomata kuinka moni taho oli valmis lähtemään tällaiseen projektiin mukaan tarjoamalla omia resurssejaan. Esitän tässä todella suuret kiitokset kaikille työryhmässä mukana olleille sekä yhteistyötä tarjonneille ihmisille ja tahoille.

Projektin tarkoitus

Tämän projektin tarkoituksena on levittää myös Icehearts -järjestön sanomaa. Tässä linkki: Icehearts -järjestön sivuille. Sieltä voi myös kukin oman mielen mukaansa lahjoittaa varoja järjestön tueksi. Let’s Play Hockey – Anna Nuorillekin Mahdollisuus. Olkaa hyvä ja nauttikaa videosta. PS. Jos bändi kuulosti hyvältää, niin ei muuta kuin tutustumaan: täällä.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia