Intiimi kanssakäyminen ei voi olla MAHTAVAA ilman näitä kolmea asiaa

8.12.2021

Mahtavaan intiimiin kanssakäymiseen kuuluu sekä romantiikka, että intohimo

Romanssi: mielentila, jossa kaksi ihmistä vaalivat ja tekevät tekoja ja ajatuksia, jotka hemmottelevat toista osapuolta.

Intohimo: mielentila, jossa on suuri kiinnostus haluihin, uteliaisuuteen ja vetovoimaisuuteen.

 

Laita nämä kaksi tunnetilaa yhteen, ja sinulla on tunteettoman intiimin kanssakäymisen vastakohta – sinulla on intiimiä luottamusta.

Intiimin kanssakäyminen on melko yksinkertaista: laitat oma elimesi hänen elimeensä ja liikutat lantiota. Laukeamisessa sama asia. Turvotus, erektio, kosteus, ekstaasi. Kovaäänistä voihkimista. Seksin vaikeus tulee kommunikaatiosta. Mikäli osapuolet eivät löydä yhteistä säveltä, heidän seksuaaliset vietit tuskin toteutuvat.

Kun pystymme ymmärtämään mitä me haluamme ja miten voimme kommunikoida intiimisti, muuri, joka estää meitä harrastamasta intohimoisia petipuuhia sortuu, jättäen tilalle kauniin, eroottisen hetken makuukamarin puolella.

 

Tässä on 3 asiaa, jotka tulisi tehdä jokaisessa parisuhteessa:

 

1. Sinun tulee ymmärtää ja osata lukea toisen seksuaalista rakkauden kartta

Näyttäisi siltä, että on eroja siinä, miten miehet ja naiset näkevät seksin. Suurin osa naisisista haluaa intiimiä kanssakäymistä, kun he kokevat olevansa tunteellisella tasolla läheisiä, kun taas miehet kokevat seksin tavaksi päästä tunteellisella tasolla läheiseksi. Saatamme siis kokea myös rakkauden tunteen ja torjumisen hyvinkin eri tavoin.

Jakamalla tunteesi siitä, miten koet rakkauden ja torjumisen, alat ymmärtämään omaa partneriasi paremmin, ja partnerisi ymmärtää sinua paremmin. Jokainen rehellinen keskustelu, jota käyt intiimistä kanssakäymisestä, partaa parisuhdettasi huomattavasti sekä makuuhuoneen puolella, että muutoinkin.

s02

2. Teidän tulee keskustella seksuaalisuuteen liittyvästä häpeästä sekä torjutuksi tulemisesta

Monet ihmiset kokevat seksuaalista häpeää. Se voi saada alkunsa monista eri lähteistä: perheestä, ystävistä, edellisistä partnereista tai jopa yhteiskunnasta. Meidän kulttuurimme kohtelee seksiä niin paljon jonain sellaisena asiana, jota tulisi hävetä, että kenenkään on vaikea välttää seksuaalista häpeää.

Seksuaalisiin haluihin kohdistuva häpeä, tai suoritukseen liittyvä ahdistus tekee puolisoon luottamisesta ja intiimien salaisuuksien paljastamisesta hankalaa. Seksuaalinen häpeä voi tuntua myös mielialallisesti lamaannuttavalta sekä sinulle, että partnerillesi. Jos häpeät halujasi, häpeät itseäsi.

Kun parisuhde toimii hyvin, se johtuu siitä, että molemmat osapuolet kunnioittavat toisiaan, ja toistensa seksuaalista olemusta. Sinulla on seksuaalisia haluja. Ne ovat normaaleja, ja sinulla on täysi oikeus myöskin toteuttaa ja tyydyttää nämä halut (niin kauan tietysti, kun ketään ei satuteta). Ironista kyllä, sinun halusi ovat seksikkäin asia, mitä puolisosi voi kuvitella.

On erittäin tärkeää, että parit löytäisivät aikaa keskustella näistä asioista. Ehkä seksin jälkeen. Ehkä se on etukäteen suunniteltu keskustelu viinilasin äärellä. Sinä valitset ajan, mutta puhut avoimesti haluistasi ja siitä, mitä sinä haluat kokea seksielämässäsi puolisosi kanssa. Tällä tavoin voitte huomattavasti parantaa parisuhdettanne ja terveyttäsi.

 

s01

 

Sinun täytyy suunnitella intiimin kanssakäymisen ajankohta (silloin tällöin)

On olemassa vahva usko siihen, että hyvän seksin tulisi olla helppoa, estotonta ja vaivatonta. Sanotaan, että se joko toimii teidän välillä, tai se ei toimi. On jopa hieman ironista, että meidän moderni, tahdonvoimaan nojautuva yhteiskunta, joka kannustaa meitä keskittymään uraamme harkitsevasti ja työetiikan mukaisesti, on sitä mieltä, että halujen tulisi nousta ainoastaan spontaanisti hetkessä.

Kysy keneltä tahansa menestyneeltä artistilta, liiketoiminnanammattilaiselta tai yrittäjältä; he kertovat sinulle, että heidän on täytynyt tietoisesti harjoittaa heidän taitojaan, jotta heistä on voinut tulla tarpeeksi hyviä. He eivät odottaneet, että motivaatio saapuu heidän luokse. He nousivat ylös ja hoitivat homman loppuun.

Spontaanius on mahtava fantasia, mutta meneillään olevassa parisuhteessa, kaikki minkä odotat “vain tapahtuvan”, on jo tapahtunut. Ja nyt sinun täytyy auttaa sitä tapahtumaan uudelleen.

Suunniteltu intiimi kanssakäyminen on tarkoituksellista. Enkä nyt tarkoita mitään seksin ”tee nämä”-muistilistaa. Suositus: Luo eroottista tilaa ja aikaa sinulle sekä puolisollesi, jotta voitte löytää yhteyden uudelleen. Se, mitä tänä aikana tapahtuu, on kiinni sinusta, mutta itsessään se jo se, että teillä on suunniteltuna aikaa eroottisille tuntemuksille, voi auttaa parisuhdettanne.

Se antaa tilaa vietellä puolisosi. Kohdellaksesi häntä juuri samalla tavoin, kuin kohtelit häntä ensimmäiset vuodet. Villi, vapaa… mutta nyt tarkoituksellisesti.

Ironisesti, suunnittelu luo seksuaalisia odotuksia. Se luo romanttisen tilan. Se saa sinut ja puolisosi odottamaan, haluamaan ja suorastaan kaipaamaan tulevaisuudessa tapahtuvaa intohimoa. Suunniteltu seksi saa teidät molemmat irrottautumaan arjen kahleista, ja se antaa teille mahdollisuuden harrastaa petipuuhia pidempään kuin 15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

LUE LISÄÄ: INTIIMI KANSSAKÄYMINEN & ROMANTIIKKA JUTTUJA

 

Lähde: Your Tango

Artikkelikuva: Pixabay

Sisältökuva 1: Pixabay

Sisältökuva 2: Pixabay

Lähde: