Bitcoin: Ymmärrä kryptovaluuttabuumi vuonna 2021 ja ensi vuoden näkymät

4.2.2021

Viime päivinä bitcoin, tärkein krypto, on noussut hintaa joka päivä.Valuutta saavutti Ibo vespan ja oli arvoltaan yli 23 000 dollaria. Tämän korkean ja suuren näkyvyyden ansiosta uudet sijoittajat ja sivustakatsojat tulevat kryptovaluutat universumiin.

Trendi on, että seuraavan vuoden ajan bitcoin jatkaa kasvuaan, ja siitä tulee yksi vuoden 2021 tärkeimmistä investoinneista. Vuonna 2021 institutionaaliset toimijat ovat enemmän tarttumis- / altistumisia kryptomarkkinoille, nostaen niiden markkina-arvon tasolle, jota ei ole vielä testattu vuoden 2017 jälkeen, paljon kypsemmämmmään ympäristöön kuin tuolloin.

Näkymät vuodelle 2021, on uusien jättiläisten, kuten joidenkin miljardöörien ja suuryritysten, tämän vuoden pitäisi antaa periksi ja ilmoittaa, että he työskentelevät bitcoinin kanssa tai hankkivat bitcoinia, asentaen tämän omaisuuserän edelleen arvokaupaksi, tämä tuo varmasti vaikutuksia hintaan , viimeisellä puolittutkinnalla (kun tarjous leikataan puoleen) aina seuraavana vuonna bitcoinilla oli historiallinen hinnannousu, joka ylitti jopa 10x edellisistä huippuista , jos tämä tarjotaan, näemme bitcoinin 200 000 Dollarilla vielä vuonna 2021.

Siitä tulee markkinoiden historian tärkein vuosi. Jotkut asiantuntijat uskovat, että bitcoin saavuttaa 50 tuhatta dollaria ja että bitcoin-verkko käsittelee noin 400 heksa ihottumaa sekunnissa, toinen tärkeä tekijä on uusien käyttäjien tulo PayPal.

Kaivostoiminnan osalta he (asiantuntijat) uskovat, että pörssiin listattujen amerikkalaisten yhtiöiden uuden tulon vuoksi se luo kaivostoiminnan institutionalisoinnin Yhdysvalloissa. Yleisesti ottaen vuosi 2021 tulee olemaan kryptovaluuttamarkkinoille entistäkin kasvun vuosi.Ostosta kiinnostuneen tulisi käyttää keskihintastrategiaa.Eli osta vähän joka viikko tai joka kuukausi tallentaaksesi parempia saapumishetkiä. Bitcoinin matemaattisten olettamusten vuoksi trendi on kuitenkin pitkällä aikavälillä nousujohteinen.

 

Testaus DeFi-alustoilla

Vuosi 2021 on testausvuosi vuonna 2020 syntyneillä DeFi-alustoilla, mukaan lukien Compound, Yearn Finance, Aave, Chain-link ja muut. Kaikki nämä alustat läpäisevät massastustestin. Se on myös vuosi DeFi-rakenteelle, joka on Ethereum, kypsyy 2,0: een.Joten on tärkeää pitää silmällä tätä kilpailua DeFi-protokollien välillä, jotka ovat konsolidoiduimpia ja tuovat käyttötapauksia käyttäjille. Ei vain bitcoinin arvossa, vaan teknologioissa, jotka käyttävät vakaita kolikoita (vakaita kolikoita) parantaakseen palveluita, kuten kansainvälisiä rahalähetyksiä ja sosiaalisiin vaikutuksiin ja lahjoituksiin liittyviä hankkeita.

On toteutettava monia parannuksia, ja kaikki osoittavat, että aktiivinen kryptografia on tie, jota ei ole paluuta ja joka on yhä enemmän yhteiskuntamme jäsen.Se on niiden voitto, jotka ovat aina uskoneet näiden valuuttojen mahdollisuuksiin.

Keskuspankin politiikka sanelee lisääntyneen kiinnostuksen bitcoiniin

Keskuspankkirahan liikkeeseenlasku talouksiensa pelastamiseksi vaikuttaa myös markkinoihin vuonna 2021. Keskuspankkien rajoittamattoman rahan liikkeeseenlaskukäytännöt saavat bitcoinin yleensä arvostamaan, koska yhä useammat yksityishenkilöt ja yritykset hakevat omaisuuserää näiden interventioiden vapaan arvon varantona. Historiassa jo liikkeeseen lasketut dollarimäärät ovat jo ylittäneet kaikki rajat, joita voidaan ajatella, koska Yhdysvallat voi kattaa tämän velan.

Yleisesti ottaen bitcoinilla ja muilla suosituilla kryptovaluutoilla on erittäin valoisat näkymät tänä vuonna ja sitä seuraavina vuosina.

 

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Pixabay.com