5 seksiäkin seksikkäämpää asiaa

21.7.2017

Seksi, seksi, seksi. Kaikki puhuvat ja kirjoittavat seksistä. Mikä on seksikästä? Ja mikä ei? Onko olemassa jotain seksikkäämpää kuin seksi. Itse asiassa, miten olisi nämä viisi asiaa?

 

1. Halailu yhdynnän sijasta

Tämä ei aina tietenkään pidä paikkaansa. Mutta on hetkiä, jolloin toisen viereen käpertyminen on juuri sitä mitä lääkäri määräsi.

Freud voisi sanoa, että lusikassa oleminen rakkaan kanssa muistuttaa kohdussa olosta ja siksi pidämme siitä niin paljon. Kuka tietää? Sen kyllä tiedämme, että kaikki vauvasta vaariin pitävät kunnon halauksesta.

Kyllä, seksi voi olla taivaallista ja erinomainen stressin lieventäjä. Mutta halaus ilmaisee läheisyyttä. Opi halailun salat ja hallitset sydämen.

 

Lue myös: Komeat miehet jäävät mukavien jalkoihin – naisille luonne ulkonäköä tärkeämpi

 

2. Jalkahieronta

Hieronnat yleisesti ottaen ovat jumalallisen rentouttavia ja ne voivat luoda seksuaalista energiaa sellaisenaan. Mutta hyvä jalkahieronta on aivan oma kategoriansa.

Jalat eivät ole meidän kehomme paras osa ja meillä on viha-rakkaus-suhde jalkojemme kanssa. Vaadimme jaloiltamme paljon ja samalla tukeudumme niihin. Kohtelemme jalkojamme huonosti käyttämällä huonoja kenkiä ja seisomalla paljon. Myöskään kumppanisi näkökulmasta jalat eivät ole viehättävin yksityiskohta kehossa – vaivasenluut, känsät ja pistävän ikävä tuoksu pitkän päivän jälkeen kengät jalassa.

Hellä jalkahieronta, joka häivyttää kaikki huolet pois on ilmeinen tapa sanoa ”Rakastan sinua, kaikkea sinussa. Myös tätä ei niin ihanaa osaa kehossasi.” Kuinka seksikästä se on? (Todella seksikästä.)

 

3. Autoliiton jäsenyys

Asiat, jotka osoittavat, että ajattelet kumppanisi parasta ja olet kiinnostunut hänen hyvinvoinnistaan kertovat siitä, että rakastat häntä, erittäin seksikkäällä tavalla. Jos annat tyttöystävällesi tai vaimollesi starttikaapelit ystävänpäivälahjaksi, ei vastaanotto ole välttämättä kovinkaan innostunut. Mutta antaessasi lahjaksi apua pahan päivän varalle automatkalle, kertoo siitä, että välität hänestä ja hänen turvallisuudestaan.

 

4. Kukkien lähettäminen toimistolle ilman syytä

Kukat tulisi lähettää julkiselle paikalle, sillä näin ulkopuoliset näkevät, että puolisollasi on joku, joka välittää hänestä. Kotiin lähetetyt kukat ovat myös mukava yllätys, mutta syyttä toimistolle lähetetyt nousevat seksikkyysmittarilla aivan eri tasolle.

 

Lue myö: 5 Yksinkertaista tapaa vahvistaa ystävyyttä avioliitossasi

 

5. Kädestä pitäminen

Pienillä kosketuksilla on monesti paljon suurempi vaikutus kuin suurilla otteilla. Kun näemme pariskunnan lähtevän ravintolasta käsi kädessä, nousee kasvoillemme hymy. Samalla mietimme, miksi oman puolisomme kädet ovat kiireisinä etsimässä taskuista parkkilipuketta.

Hiussuortuvan hellä siirtäminen pois otsalta tai toisen käden hento koskettaminen vierekkäin kävellessänne – nämä ovat kaikki pieniä huomionosoituksia, jotka ovat erittäin seksikkäitä.

 

Lue myös: Pienillä romanttisilla teoilla on väliä parisuhteessa – tekevät onnellisemmaksi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Pixabay.com / Pexels