5 edullista ja hauskaa treffi-ideaa

1.7.2018

“Lähdetäänkö syömään? Vai pitäiskö mennä leffaan? Ja sitten parille?” Näinhän se yleensä menee, kun treffien sisällöstä keskustellaan. Tässä muutama hyvä ja erilainen idea. Varsinkin kun ensimmäisiä treffejä sovitaan, kannattaa olla luova. Ideanahan on tutustua toiseen ja katsoa kuinka kemiat synkkaa. Paremmin nämä siihen soveltuvat, kuin meluinen baari.

1. Aamiaiselle tai brunssille

Moni meistä elää kiireistä elämää ja kalenterista voi olla vaikeaa löytää aikaa treffeille pitkän työpäivän jälkeen. Treffien sopiminen aamuksi voi aluksi tuntua hiukan haasteelliselta ajatukselta mutta etujakin löytyy: et ole vielä väsynyt ja ärtynyt mahdollisesta huonosta päivästä, meikki on vielä kunnossa ja hiukset hyvin. Myös sängystä nouseminen on paljon helpompaa, kun päivän ensimmäinen tapaaminen ei liitykään työhön.

2. Kirjakauppaan tai kirjastoon

Varsinkin ensitreffeillä monesti jännitetään mitä sanotaan ja löytyykö ylipäätänsä yhteistä puheenaihetta. Kirjakaupassa on aiheita tarjolla näppärästi jaoteltuina omiin kategorioihinsa. Voitte nauraa jollekin hauskalle, käydä elämän tärkeiden asioiden kimppuun tai lukea ja jutella vaikka resepteistä. Se lisäksi kirjan ostaminen toiselle on paljon seksikkäämpää kuin drinkin tilaaminen baarissa.

3. Kävelylle tai lenkille

Miten usein kävelet kotikaupungissasi ja tutkit uusia alueita? Valitse jokin kummallekin uusi paikka kartalta ja alkakaa seikkailemaan. Kun olette kävelleet muutaman korttelin, huomaat inspiraation iskeneen ja juteltavaa löytyy varmasti. Tähän voi myös yhdistää tehokkaamman liikkumisen muodon, eli juoksemisen. Ja jos tilanne vaatii karkuun pääsemistä, niin sanot: “Jatka vain juoksemista, pudotin jotain”. Sitten käänny 180°, juokse, käänny seuraavasta kadunkulmasta ja jatka juoksemista. Myöhemmin laita tekstiviesti, jossa pahoittelet tapahtunutta: “Sori, piti etsiä vielä vessa ja eksyin.”

4. Valokuvaussessiot

Tähän sopii ehdottomasti paremmin kertakäyttökamera, kuin puhelin. Voitte kuvata toisistanne uusia, upeita otoksia Instagramiin tai Facebookiin ja palata muistelemaan iltaa myöhemmin tulevaisuudessa. Voitte myös etsiä kauniita paikkoja ja harjoitella maisemakuvausta. Jos et ole pelkkä harrastelija on myös mahdollista, että portfolioonkin tarttuu uutta materiaalia.

5. Ruokakauppaan

Saattaa kuulostaa tylsältä mutta se mitä tykkäämme suuhumme laittaa kertoo meistä paljon. Ruoanlaittaminen, syöminen ja kaikki mikä ruokaan liittyy vie yllättävän paljon aikaa ja energiaa monen ihmisen elämästä. Senkin vuoksi näihin tottumuksiin ja tapohin on hyvä tutustua jo (mahdollisen) parisuhteen alkuaikoina.

Katso lisää uutisia aiheesta seksi & romantiikka!

Lähde: buzzfeed.com
Kuva: Unsplash / Tim Foster