10 vinkkiä, joiden avulla pystyt maksimoimaan nautintosi

26.10.2016

Ekspertit kertovat 10 eri tekniikkaa, jotka auttavat sinua saamaan tunteen, että vietät joulua vaikka keskellä kesää.

 

1. Muista harrastaa soolokivaa

Itsesi kosketteleminen voi auttaa sinua ymmärtämään täysin, mistä pidät ja mistä et pidä spetipuuhista partnerisi kanssa. ”Kun opettelet tuntemaan oman kehosi ja juuri sen paineen sekä kitkan joka tuntuu juuri sinusta hyvälle, pystyt asettamaan raamit mielihyvällesi ja voit saada laukeamisen petipuuhien aikana,” kertoo terapeutti ja lisensoitu avioliitto- ja perheterapeutti Ian Kerner, Ph.D., sekä She Comes First teoksen kirjoittaja.

 

2. Fantasioi ilman syyllisyyden tuntemista

Fantasiat voivat auttaa sinua unohtamaan päivän ahdistukset ja ne saavat sinut tuntemaan itsesi estottomammaksi sekä kotoisammaksi nauttiessasi Jessica O’Reilly, Ph.D., Astrogliden intiimin kanssakäymisen- ja parisuhdeasiantuntia sanoo. ”Sessioiden miettiminen ei tarkoita, että haluat tehdä sitä oikeassa elämässä, ja muista kuin partnerista fantasiointi ei ole pettämistä.” hän lisää.

Kerner on samaa mieltä. ”Älä aliarvioi henkisen kiihottumisen voimaa”, hän vahvistaa. Jos et ole varma mikä saa sinut hyrräämään, O’Reilly suosittelee lukemaan Literotica.com sivustoa saadaksesi inspiraatiota.

sex1

 

3. Vaadi eipuuhastelua, jotta voit kiihottua hämärän rajamaille asti

Esipuuhastelu mahdollistaa kehoasi saamaan parhaan mahdollisen laukeamisen. ”Jotta orgasmi voisi tulla, kahden asian tulee tapahtua samanaikaisesti”, sanoo Kerner. Yksi on vasekongestio, eli verenvirtaus genitaaleihin, ja toinen on myotonia, eli lihasjännitys”, hän selittää. ”Voit joko saavuttaa nämä molemmat asiat minimalistisessa muodossa pienen laukeamisen, tai voit kokeilla viedä itsesi reunan yli saadaksesi vielä enemmän verenvirtausta ja lihasjännitystä kuin normaalisti.”

Kun käytätte tarpeeksi aikaa kiihottumiseen, annat kehollesi mahdollisuuden maksimoida hyvän olon prosessin. Tuo ylimääräinen verenkierto nostaa herkkyyttä, ja mitä herkemmässä tilassa lihaksesi ovat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä koet suuren vapautumisen tunteen laukeamisen aikana. Kerner ehdottaa, että sinun tulisi ajatella koko kehosi yhtenä suurena erogeenisenä alueena sen sijaan, että hyppäisitte joka kerta pikapanolle.

 

4. Opettele hiukan itsekyyttä – eikä ainoastaan sängyn puolella

”Monet meistä ovat huomattavasti huolestuneempia partnerimme tyydyttämisestä kuin omasta tyytyväisyydestämme”, sanoo O’Reilly. ”Kun opettelet hyväksymään avun tai tyydytyksen myös makuuhuoneen ulkopuolella, koet miellyttävämmäksi nautinnon vastaanottamisen myös petipuuhien aikana, partnerin kanssa”.

Hän suosittelee kokeilemaan esimerkiksi nopean hieronnan pyytämistä partnerilta ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään takaisin, opettele hyväksymään apu jonka muut sinulle tarjoaa, ja opettele sanomaan ei, kun joku pyytää jotain sellaista, jonka koet epämiellyttäväksi (ja oikeasti sellaisessa tilanteessa, että haluat sanoa ei, emme suinkaan halua luoda hirviötä). ”Kun opettelet ottamaan vastaan apua, tukea sekä nautintoa, voit laueta paremmin”, sanoo O’Reilly.

sex2

 

5. Etsi missä alapääsi eri osat tarkalleen sijaitsevat

Kerner kutsuu naisen alapäätä ”naisen laikeamisen voimapesäkkeeksi”, ja hyvästä syystä. ”Ajattele alapäätä sytykkeenä, joka saa nuotiotulen liehumaan”, hän sanoo. Tämän lisäksi O’Reilly kertoo myös, että ”Tutkimukset osoittavat, että naisten kesken lauetaan paremmin kuin naiset, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa, joka osoittaa, ettei penis-vaginassa ole ainoa tapa saada orgasmia”.

Vaikka monet naiset tarvitsevat suoran stimulaation päästäkseen laukeamiseen, se voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Selvitä, mitä se tarkoittaa sinulle, ja tämän jälkeen varmista, että partnerisi puhaltaa kanssasi samaan hiileen. ”Vaikka olisittekin yhdynnässä, voit kurottautua ja hieroa klitoristasi sormilla tai väristimellä”, O’Reilly sanoo. On myös mahdollista, että välillä klitoriksesi haluaa vähemmän stimulointia – opettele kuuntelemaan sitä.

 

6. Älä keskity ainoastaan klitorikseen – muista huomioida myös häpykumpu

O’Reilly ehdottaa, että stimuloisit myös häpykumpuasi. ”Tämä alue häpyhuulien yläpuolella on suorastaan sitä varten, että se auttaisi sinua nauttimaan laukeamisesta”, hän sanoo. ”Kun hankaat sitä – joko käsilläsi tai partnerisi häpykumpua vasten, riippuen missä asennossa olet – stimuloit huppua, joka on klitoriksen päällä”. Tämä saattaa aiheuttaa silittävän/hierovan liikkeen, joka vastaa samaa asiaa, kuin tekisit käsitöitä miehen värikille. Häpykummun lisäksi kannattaa myös ottaa huomioon häpyhuulet.

 

7. Ota G*piste käsittelyyn

Monet tutkijat uskovat, että paljon puhuttu G*piste on itseasiassa klitoriksen sisäinen jatke, mutta oikeastaan ainoa millä on merkitystä, on se, että joillakin ihmisillä sen stimulointi aiheuttaa hyvää oloa. Helpoin tapa päästä tähän nautintoon on työntää etusormi (tai pyytää partneria työntämään) emättimeen muutaman sentin verran, kämmen ylöspäin, ja pyöräyttämään sormea viettelevällä sulavalinjaisella liikkeellä.

”Yhdistämällä klitorisstimuloinnin G*pistestimulointiin, voit saada tunteen orgasmien sekoittumisesta,” sanoo Kerner. Saattaa aluksi tuntua oudolta yhdistää näitä stimulointeja, mutta mikäli kiinnostuit, muista, että harjoitus tekee mestarin.

sex3

 

8. Vaihda asentoja

”Jos normaalisti harrastat petipuuhia ollen selälläsi, käänny vatsallesi saadaksesi eri tuntemuksia”, O’Reilly ehdottaa. Hän myös kertoo, että vuonna 2011 julkistettiin pien tutkimus Journal of  S Medicine -lehdessä, jossa käytettiin MRI-mielikuvitusta mielenkiintoisin tuloksin: “Tutkimukset osoittavat, että klitoriksesta ja G-pisteestä saatavat nautinnot eroavat toisistaan”, hän selittää. Toisenlaisten asentojen kokeileminen saattaa muuttaa keinoa saavuttaa laukeaminen, ja tämä saattaa jopa parantaa sinun nautintoasi.

 

9. Älä turhaan ujostele lelujen tai käsien käyttämistä petipuuhien aikana

Tämä voi olla avain “mikä maa mikä valuutta”-tyyppisiin laukeamisiin, mutta saatat olla pelätä näiden käyttämistä partnerin kanssa. ”Voit käyttää väristintä petipuuhien aikana ilman, että petipuuhat riippuvat siitä”, sanoo Kerner.

Yksi tapa saada molemmat tuntemaan olonsa mukavaksi, on aloittaa käyttö ennen kuin yhdyntä alkaa, jos sitä on tarjolla, ja voit käyttää lelua myös partneriisi näyttääksesi miten se toimii (erityisen helpottavaa etenkin, jos harrastat petipuuhia miehen kanssa). Voitte myös käyttää tärisevää värkki-rengasta tai pariskuntien vibraattoreja, jotta parisi tuntee olevansa enemmän mukaan touhussa.

 

10. Ja viimeisenä, harjoita lantionpohjalihaksiasi

Olemme sanoneet tämän aiemminkin, ja sanomme sen myös nyt: Lantionpohjalihakset ovat tärkeät lihakset, joiden kuntoa suurin osa naisista unohtaa pitää yllä. Kegel-harjoitukset parantavat lantionpohjalihaksia, joka saattaa johtaa parempaan laukeamiseen. Täältä löytyy oikea tapa tehdä Kegel-harjoitukset, sekä muutamia vinkkejä ja ohjeita, joita säännöllisesti noudattamalla voit saada lantionpohjastasi vahvemman.

LUE LISÄÄ: INTIIMI KANSSAKÄYMINEN  & ROMANTIIKKA UUTISIA

 

Lähde: Self.com

Artikkelikuva: Pixabay

Sisältökuva 1: Pixabay

Sisältökuva 2: Pixabay

Sisältökuva 3: Pixabay

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia