10 merkkiä miehestä, josta kannattaa pitää kiinni

8.5.2021

1. Hän haluaa, että ystävystyt hänen ystäviensä kanssa. Ja siis ei sillä lailla, että ”Hei, me ollaan tässä kavereiden kanssa baarissa, tule poikkeamaan kun kerkiät…”, vaan niin, että miehesi tietää sinun tulevan toimeen ystäviensä kanssa ja haluaa viettää aikaa myös niin, että olette kaikki yhdessä. Käytte porukalla syömässä, juhlimassa, tutustutte kaikki toisiinne paremmin.

 

2. Hän muistaa asioita, joista olet puhunut ja maininnut aiemmin. Hän on siis kiinnostunut sinusta hän kuuntelee. Hän laittaa merkille asioita, tuo niitä ajoittain keskusteluissa esiin ja yllättää sinut syntymäpäivänäsi juuri sillä pienellä jutulla mitä silloin jo aikoinaan toivoit. Hän viittaa kertomaasi vitsiin, kun olette kavereiden kanssa ulkona, hän osaa tilata ravintolassa kuin ravintolassa juuri sinun suosikkiannoksesi.

LUE MYÖS: Nämä 2 ominaisuutta takaavat pitkän parisuhteen

 

3. Hän lähettää sinulle linkin tai jutun, joka toi sinut hänet mieleensä. Matkalehteä selattuaan hän soittaa ja kertoo muistelevansa yhteistä Kreikan matkaanne. Hän saa sinut tuntemaan tärkeäksi, olet hänen ajatuksissaan.

 

4. Haluat ihan oikeasti kertoa hänestä vanhemmillesi ja tuoda näytille. Usein haluat tutustua ihan rauhassa ja katsoa miten hommat etenevät, mutta tästä miehestä olet erityisen innoissasi, etkä meinaa malttaa, että saat esitellä hänet.

 

5. Hänen kirjahyllyssään on samoja kirjoja kuin sinulla. Ja siellä on myös kirjoja, jotka olet halunnut lukea jo pitkään.

 

6. Hän on aidosti kiinnostunut siitä mitä teet. Tämä koskee niin työtä, kuin harrastuksiasi. Vaikka työnne ja harrastuksenne olisivat täysin erilaisia, niin hän kysyy miten töissä tai harrastuksessa ovat asiat sujuneen. Minkälainen työpäivä sinulle oli kulta? Ja tämän kysymyksen jälkeen hän jää kuuntelemaan, eikä käännä katsettaan takaisin esim. tv ruutuun.

LUE MYÖS: Nämä ovat parisuhdeongelmien suurimmat syyt

 

7. Jos asutte eri paikoissa tai olette opiskelunne tai työnne takia eri paikoissa, niin hän ottaa yhteyttä ja kyselee kuulumisia. Oli sitten miten kiireinen viikko tahansa. Hän ei pelkästään lähetä tekstiviestejä, vaan hän myös soittaa.

 

8. Hän kertoo, ettei malta odottaa milloin näette seuraavaksi. Hän laittaa viestiä jo keskiviikkona, jos olette näkemässä viikonloppuna. Hän kertoo, että hän on suunnitellut teille jotain yhteistä tekemistä, josta varmasti pidät. Hänellä on ehkä joku yllätys

 

9. Et pysty olemaan ajattelematta häntä. Olet ollut niin monilla hulluilla treffeillä ja sekopäisissä suhteissa, että tiedät miten harvinainen tapaus sinulla on käsissäsi.

LUE MYÖS: 18 hassua asiaa, joita miehet ovat tehneet naisten takia

 

10. Hän haluaa kehittää suhdettanne ja keksiä uutta. Hän etsii uusia asioita, joita ehdottaa yhteiseksi tekemiseksi. Ehdotukset eivät sisällä pelkästään hänen mieltymyksiään, vaan hän on aidosti ottanut sinut huomioon.

 

LUE LISÄÄ: SEKSI JA ROMANTIIKKA JUTTUJA

Lähde: Pixabay
Lähde: Cosmopolitan