Toimiva krapulalääke ja energian lisääjä – tätä kannattaa kokeilla

26.5.2024

Hunajan terveysvaikutuksissa on niin paljon ihania etuja, että useimmat ihmiset eivät edes tiedä niitä kaikkia! Hunaja voi olla luonnollinen parannuskeino vaivoihisi, jos et halua ottaa lääkkeitä koko ajan. Lue eteenpäin löytääksesi muutamia mahtavia terveysvaikutuksia hunajalle.

 

Kurkkukipu

Tämä on yksi hunajan terveysvaikutuksista. Hunaja on loistava parannuskeino kurkkukipuun. Voit joko syödä muutaman teelusikallisen hunajaa suoraan purkista tai sekoittaa sen teelusikalliseen sitruunamehua ja ripaukseen suolaa ollaksesi hieman tehokkaampia.

Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset, tämä vinkki auttaa varmasti lievittämään kurkkukipua ja paranemaan nopeammin.

 

Haavat ja naarmut

Onko sinulla pieni naarmu, joka on kivulias, eikä parane tarpeeksi nopeasti? Levitä hieman hunajaa kipualueelle ja anna sen vaikuttaa hetken aikaa! Voit laittaa sideharson päälle, jos haluat.

Hunajalla on voimakkaita antibakteerisia ominaisuuksia ja se voi auttaa vähentämään kipua ja turvotusta. Naarmusi parantuvat nopeammin, jos käytät siihen hieman hunajaa!

 

Energian lisääjä

Niinä päivinä, kun olet vain ”rääkkäämässä” itseäsi, niin jätä kahvi väliin. Ota hunajaa sen sijaan, sillä se on luonnollisempi ja tehokkaampi tapa saada lisää energiaa!

Voit sekoittaa muutaman teelusikallisen hunajaa teehen, levittää sitä hieman leivällesi tai jopa juoda hieman hunajavettä! On hyvä syödä hieman hunajaa myös ennen treeniä, jos aiot puskea itseäsi extra kovaa.

 

Krapula

Kuka olisi tiennyt, että hunaja oli täydellinen parannuskeino krapulaan! Hunajan luonnolliset sokerit auttavat nopeuttamaan alkoholin hapettumista maksassa.

Kokeile sekoittaa hieman hunajaa appelsiinimehun ja jogurtin kanssa tehdäksesi täydellisen ”krapula smoothien”, joka auttaa sinua palaamaan normaaliksi.

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Lähde: Allwomenstalk.com
Lähde: Unsplash.com