Kuinka usein muissa parisuhteissa riidellään, harrastetaan seksiä tai treffaillaan? – Nyt se on selvitetty

26.3.2021

Luuletko, että kaverisi ja heidän kumppaninsa elävät seesteisessä yhteisymmärryksessä, harrastavat alituisesti kuumaa seksiä ja nukkuvat vähintään 8 tuntia yössä lusikassa? Haluaisitko tietää totuuden? Nyt on onnenpäiväsi, sillä vihdoinkin on selvitetty, millaista elämä on keskimääräisessä parisuhteessa.

 

Suuri kysely / selvitys

WomensHealthMag.com kysyi yli 1000 lukijaltaan, miten usein heidän parisuhteessaan hellitellään, tapellaan ja paljon muuta.

 

Kuinka usein riidellään?

Mitä tulee riitelyyn, jakauma on melko laajaa. Joka kolmannessa suhteessa riidellään kerran viikossa, kun taas joka viidennessä suhteessa riitoja esiintyy kerran kuussa. Yhtä monessa suhteessa riitoja ei esiinny oikeastaan koskaan. Ainoastaan joka kymmenennessä suhteessa riidellään päivittäin. Suurimmassa osassa parisuhteita riitelyä esiintyykin tulosten valossa kohtuullisen harvoin.

 

Seksin harrastaminen parisuhteissa

Seksin osalla on havaittavissa selkeä jakauma kahteen ryhmään: viikoittaisiin seksin harrastajiin ja muihin. 51% vastaajista ilmoitti sekstailevansa kerran viikossa. Joka viiden taasen äityi muhinoimaan kerran päivässä. Viidenneksessä parisuhteita seksiä harrastetaan kerran kuussa tai parin kuun välein, kun taas 5 prosenttia suhteista on täysin seksittömiä.

 

Kumpi osapuoli tekee aloitteen seksiin?

Vanhan väitteen mukaan miehet ovat kiimaisempia, eikä tämä tutkimus tee poikkeusta sääntöön. Kysyttäessä, kumpi parisuhteen osapuolista tekee useammin aloitteen seksipuuhissa, 35% vastaajista kertoi, että tässä tehtävässä mies on aloitteellisempi. Puolet vastaajista arvioi aloitteiden jakautuvan parisuhteessa aika lailla tasaisesti kumppanusten välillä, kun taas 17% suhteista nainen on hanakammin laittamassa petipuuhia alulle.

 

Kuinka usein käydään treffeillä?

Treffailun kohdalla jakauma on tasainen ja kirjava: kolmanneksessa suhteista käydään treffeillä keskimäärin kerran viikossa ja kolmanneksessa kerran kuussa. Joka viides pariskunta treffailee muutaman kuukauden välein ja joka seitsemäs pariskunta jättää treffailun kokonaan muille. 8 prosentin osuus kaikista parisuhteista sisältää treffejä vähintään kahdesti viikossa.

 

Tutkimuksen muita kiinnostavia tuloksia

Tutkimuksessa kysyttiin myös esimerkiksi sitä, kuinka usein ihmiset nukkuvat kumppaninsa kanssa samassa sängyssä, syövät aterioita yhdessä tai tekevät julkisia hellyydenosoituksia.

Lähes kaikki, 86% tutkittavista nukkuu aina tai lähes aina yhdessä rakkaansa kanssa; ainoastaan 4 prosenttia seurustelevista ihmisistä ei nuku ikinä seurustelukumppaninsa kyljessä.

Lukemat ovat pitkälti samanlaisia, mitä tulee yhdessä syömiseen: 87% pareista syö aina tai yleensä yhdessä, kun taas muissa parisuhteissa yhdessä syöminen on erittäin harvinaista.

Julkisissa hellyydenosoituksissa on havaittavissa enemmän jakautumista: jopa joka neljännes parisuhde ei sisällä ollenkaan julkista halailua, pussailua tai kädestä pitämistä. Hellyttely ei ole kuitenkaan ihan heti kuolemassa: 71% kaikista rakastavaisista osoittaa rakkauttaan myös julkisesti.

Nyt tiedät, mitä seurustelevat kaverisi tekevät, kun et ole heidän seurassaan. Kiinnostavaa, eikö?

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health Mag
Lähde: Pixabay / Artikkelikuva