Oletko nero vai hullu? – tästä sen tiedät

1.6.2024

Monet meistä ovat kyseenalaistaneet oman älykkyytensä lapsesta asti. Tai ainakin minä olen. On vain luonnollista pohtia, oletko mahdollisesti seuraava Nikola Tesla, vai vain jonkinnäköinen hullu nero, joka odottaa mahdollisuuttaan loistaa ja keksiä jotain uutta ja mahtavaa, kuten aikakoneen tai krapulalääkkeen. Joten, jos olet joskus pohtinut, voisitko oikeasti olla aito nero, luet oikeaa artikkelia. Olemme keränneet 7 merkkiä ylivoimaisesta älykkyydestä:

 

Kyseenalaistat kaiken

Oletko utelias kaikkea kohtaan? Kyseletkö, miksi asiat ovat sellaisia, kuin ne ovat? Se on ensimmäinen merkki neroudesta, sillä älykkäät mielet eivät ikinä lopeta kyselemistä ja vastauksen etsimistä syvimpiin ja pimeimpiin olemassaolon kysymyksiin. Miksi voileivät maistuvat paremmalta kolmioiksi leikattuna? Miksemme voi nuolla omia kyynärpäitämme? Mitä me ihmiset edes olemme? Oletko miettinyt näitä kysymyksiä aikaisemmin? Olet? Sitten olet todennäköisesti todella älykäs.

 

Puhut itsellesi

Normaalisti luullaan, että itselle puhuminen on outoa. Tosiasiassa itselleen puhuminen on merkki ylivoimaisesta älykkyydestä. Joten, jos löydät itsesi mumisemasta itsellesi, älä huoli. Se on vain merkki isoista aivoista.

 

Pidät lukemisesta

Tykkäätkö lukea? Vietätkö päiväsi kirjastoissa? Haluaisitko viettää viikonloppusi mieluummin lukien Kafkaa kuin baareissa ystäviesi kanssa? Onnittelut, saatat olla nero.

 

Haastat itsesi jatkuvasti

Aito nero ei ikinä lopeta itsensä haastamista. Hän ei ikinä tyydy vähimpään ja stimuloi aivojaan usein ajatuspeleillä, illuusioilla ja arvoituksilla. Jos kuulostaa tutulta, voi se olla merkki kiistämättömästä neroudesta.

 

Olet hieman hajamielinen

Vaikka olisit kuinka nero, on neroillakin heikot puolensa. Loputtomat ajatukset ja tietänyt aiheuttaa helposti unohtamisia. Mutta se on ihan okei. Kuten Hannah Montana sanoi aikoinaan: ”Kukaan ei ole täydellinen.

 

Kärsit jostain riippuvuudesta

Monet ihmiset nauttivat huumeita ja alkoholia liiaksi, eikä nerot ole millään tavalla erilaisia. Läpi historian ihmiskunnan fiksuimmat ihmiset ovat olleet lääke- tai alkoholiriippuvaisia. Edgar Allan Poe oli juoppo, Sigmund Freud rakasti kokaiinia ja Stephen King veti lääkkeitä laidasta laitaan uransa aikana. Se on itse asiassa aika vaikuttavaa, kun asiaa ajattelee tarkemmin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki addiktit olisivat neroja, mutta asioiden välillä on selkeä korrelaatio.

 

Huolehdit asioista liikaa

Nerot eivät useimmiten ole kaikista rennoimpia tyyppejä johtuen loputtomista ajatuksista ja kysymyksistä heidän aivoissaan. Monet meistä voivat vain ravistella eksistentialismin kysymykset päästämme, mutta viisaimmat tyypit eivät kykene siihen. He yliajattelevat loputtomiin, mikä voi olla henkisesti raskasta. Tunnistitko itsesi ylemmistä kohdista? Jos kyllä, onnittelut! Saatat olla todellinen nero.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Maxim.com
Lähde: Unsplash.com