Näin rakastava nainen kohtelee sinua

8.3.2020

Tulet elämäsi aikana tapaamaan paljon naisia, mutta yksi heistä tulee erottumaan joukosta. Tämä ei ehkä tapahdu välittömästi, mutta lopulta huomaat, että tämä nainen ei ole kiinnostunut sinusta vain ystävänä tai seksikumppanina vaan todella rakastaa sinua. Huomaat hänen ainutlaatuisuutensa hänen tavastaan kohdella sinua.

 

Sielunkumppanuus ja ainutlaatuisuus

Et tule välttämättä kokemaan välitöntä sielunkumppanuutta tai edes tunnistamaan hänen ainutlaatuisuuttaan heti kun hänet näet. Hän saattaa aluksi vaikuttaa ihan tavanomaiselta. Hän ei välttämättä ole joukon viisain ja kaunein. Mutta hänen tavassaan kohdella sinua on jotain erityistä.

Tämä nainen näkee sinut erityisenä. Hän rakastaa sinua vioistasi huolimatta. Hän ei alistu eikä salli pettämistä, mutta ei myöskään tule yrittämään muuttaa sinua. Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Ja koska haluat olla hänen rakkautensa arvoinen pyrit huomaamattasi itse muuttumaan paremmaksi mieheksi.

 

Hyvinä ja huonoina aikoina

Hän on kanssasi niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Hän puolustaa sinua pelotta ja seisoo ylpeänä rinnallasi. Hän saattaa kritisoida joitain päätöksiäsi, mutta tekee sen aina kahden kesken.

Tälle naiselle sinun ei tarvitse ostaa kalliita lahjoja tai kestitä häntä hienoilla illallisilla. Hän ei pyydä sinulta muuta kuin arvostusta, luottamusta  ja rakkautta. Ja hän toivoo, että sinä olet valmis panostamaan tähän parisuhteeseen samalla tavalla.

Jos olet löytänyt tällaisen naisen, älä päästä häntä menemään. Voi olla ettet tule koskaan tapamaan ketään, joka kohtelee sinua yhtä hyvin.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com