Mineraalimeikit – luonnonmukaista kauneutta

18.10.2016

Nämä asiat olet aina halunnut tietää mineraalimeikeistä

Mineraalimeikkikäsite on kosmetiikkamaailman yksi kiinnostavimpia trendejä. Silti siihen sisältyy paljon kysymysmerkkejä. Kävimme ottamassa selvää maailman johtavan ammattilaisille tehdyn mineraalimeikkisarjan, Jane Iredalen, Suomen maahantuojalta, Estelina Oy:n Pauliina Lameélta, mistä mineraalimeikeissä oikein on kysymys ja teimme aiheesta jutun ja videon.

Pauliina meikkasi inspirations-bloggajan samalla kun hän valaisi meille aihetta laajemminkin.  Yleisesti mineraalimeikkien etuna pidetään oikeutetusti niiden luonnonmukaisuutta ja korkeaa laatua. Ne hoitavat ihoa ja saavat sen näyttämään luonnollisen kauniilta. Niiden ei ole tarkoitus peittää ihoa, vaan korostaa sen kuulautta. Lue Inspirations-blogin juttu: TÄÄLTÄ.

este_new_02

 

Korkeampi hinta voi tulla edullisemmaksi

Laadukas mineraalimeikki ei ehkä ostettaessa ole kaikkein edullisin tuote, mutta ominaisuuksiensa vuoksi se muuttaa kosmetiikan hinta-ajattelua ja tulee loppupelissä edulliseksi. Mineraalimeikeissä nimittäin jokaisella tuotteella on monta käyttötarkoitusta. Yksi mineraalimeikki hoitaa kerralla tehokkaan aurinkosuojan, pohjustuksen, meikkivoiteen ja puuterin tehtävät. Loppupelissä säästyykin siis sekä aikaa että rahaa.

estelina_new_01

 

Tiedä, mitä kysyä

Opimme myös, mitä laadukkailta meikeiltä voi vaatia. Perusominaisuuksien lisäksi meikistä on hyvä tietää mm. sen oikea aurinkosuojakerroin. Hyvä meikkisarja opastaa jokaisen tuotteen käytön selkeästi ja antaa myös tiedot erityisominaisuuksiin, kuten onko tuote vegaaninen, gluteeiniton ja testattu eläimiä vahingoittamatta. Myös käsitys mineraalimeikkien rajoittuneisuudesta, on vanhentunut –  päinvastoin, Jane Iredale sisältää satojen tuotteiden joka sesonki vaihtuvan laadukkaan valikoiman.

 

Mineraalimeikit I Love Me messuilla

Tämän viikon lopulla  pidettävillä I Love Me messuilla (21.-23.10 Helsingin Messukeskusessa) pääset itse kokeilemaan ja tutustumaan Estelina Oy:n tuoteisiin. Tutustu tapahtumaan tarkemmin ja osta liput TÄÄLTÄ. Yhteistyössä: I Love Me messut, Estelina, Kohokohta.com, inspirations-blogi. Video ja Kuvat: Content Tailor.

Katso video – ammattilainen kertoo mineraalimeikeistä