10 miestä kertovat hetkistä, jolloin he päättivät kosia kumppaniaan

22.7.2021

Vaikka kuinka yrittäisimme, on käytännössä mahdotonta määritellä, mikä tekee naisesta vaimomateriaalia ja mikä tekee joistain parisuhteista toisia erityisempiä. Kyse voi olla tietysti kemiasta, ajoituksesta tai jostain muusta, mutta useimmiten asian vain huomaa jossain välissä.

Koska meille on tärkeää, mitä miehet ajattelevat, pyysimme miehiä kertomaan tästä kuuluisasta oivalluksen hetkestä, kun he tajusivat vaimonsa olevan juuri se oikea.

 

1. Tanssimme yhdessä sateessa.

“Eräänä kesäiltana lukioaikoinamme vietimme koko illan kuunnellen radiota ja haroen toistemme hiuksia. Sitten auringon paistaessa alkoi sataa, ja päädyimme tanssimaan villisti kastuen litimäriksi. Se on yksi elämäni onnellisimmista muistoista. Yhden illan ajan jokainen asia elämässäni oli täydellistä.”

 

2. Elämä oli vain todella helppoa hänen kanssaan.

”Emme usko avioliittoon, mutta ennen kuin hän tuli raskaaksi ja ennen kuin hänellä todettiin nopeasti kehittyvä kuolemaan johtava sairaus, tiesin, että hän olisi paras ystävä ja kumppani, jonka tulisin ikinä saamaan.

Kommunikaatio välillämme oli aina vaivatonta. Kyse ei ollut asioista, jotka sinänsä toimivasta parisuhteesta löytyivät, vaan asioista, jotka siitä puuttuivat, kuten stressistä. On vaikeaa sanoin kuvailla, kuinka helppoa hänen kanssaan eläminen on verrattuna aikaisempiin parisuhteisiini.”

 

3. Yksi katse riitti.

”Istuin hänen vieressään sohvalla hänen vanhempiensa luona katsomassa telkkaria. Katsoin viereeni ja siinä hän oli. Hän näytti tyytyväisestä kissa sylissään. Siinä hetkessä vain ajattelin, että taidan rakastaa häntä.”

 

4. Hän kertoi minulle olevansa raskaana.

“Tiedän miltä tämä kuulostaa, olin todellakin miettinyt, haluanko oikeasti viettää hänen kanssaan loppuelämäni. Sitten hän kertoi olevansa raskaana. Pidin sitä merkkinä Jumalalta tai jostain suuremmasta ja päätin kosia häntä. Voit ajatella mitä haluat, mutta suhteemme kesti 15 vuotta enkä ole ikinä katunut sitä.”

 

5. Hän huolehti minusta ollessani sairaana.

“Tulin todella sairaaksi, mutta hän ei epäröinyt ottaa minua huomaansa niin pitkäksi aikaa, että tulisin terveeksi. Häntä ei edes tarvinnut pyytää; hän omaksui itse kokopäivähoitajan roolin.

Hän kokkasi ja pyykkäsi ja auttoi kaikessa mahdollisessa, vaikka tervehtymiseni aikataulusta ei ollut tietoa. Kosin häntä sairaalan parkkipaikalla 10 minuuttia sen jälkeen, kun olin saanut terveen paperit.”

 

6. Minä vain tiesin.

 “Klisee tai ei, mutta joskus sitä vain tietää. Suhteemme erosi kaikista aikaisemmista suhteistani; se oli vain niin helppoa ja onnellista. Olisi ollut hullua ajatella, että saisin muka jostain paremman naisen.”

 

7. Kosin häntä seksin jälkeen.

“Kosin häntä välittömästi aktimme jälkeen. Se oli täysin spontaania eikä millään tavalla hohdokasta. Muistan katselleeni häntä seksin aikana ja ajatelleeni, että voisin tehdä tätä hänen kanssaan loppuelämäni. Kosinta vähän kuin purskahti suustani ja tässä sitä ollaan.”

 

8. Mummoni kertoi minun vaikuttavan todella onnelliselta.

 “Tajusin asian vasta, kun läheiseni kertoivat minulle siitä. Tiesin rakastavani häntä ja sen, ettemme tulisi eroamaan lähiaikoina, mutta en ollut ajatellut naimisiin menemistä ennen kuin mummoni kertoi minulle, ettei hän ollut ikinä nähnyt minua niin onnellisena.

Ajattelin asiaa päiviä ja kysyin ystäviltäni, olivatko he samaa mieltä. He pitivät minua idioottina, kun en osannut laskea 1+1 ja päätinkin suorittaa kosinnan seuraavana päivänä.”

 

8. Pystyimme hengailemaan tekemättä mitään, ja se tuntui oikealta.

 “Olimme tapailleet kolme päivää, kun hänen äitinsä sanoi ‘Hän näyttäisi olevan se oikea. Koska häät pidetään?’ Tiesin kuitenkin haluavani kosia häntä vasta, kun havaitsin meidän pystyvän hengailemaan tunteja tekemättä tai sanomatta varsinaisesti mitään ja se oli ihan okei. Olin valmis tekemään vihaamiani asioita vain siksi, että voisin olla hänen kanssaan.”

 

10. Jaoimme samat arvot.

“Se on monimutkaista. Olen todennäköisesti käyttänyt koko elämäni etsien jotain ahaa-elämystä, mutta en ole sitä vielä löytänyt. Kuitenkin, pienet asiat kertaantuvat. Tajuat, että jaatte samanlaiset arvot. Huomaat, että pidätte ja ette pidä samoista asioista. Pienistä asioista tulee suuria.

On kuitenkin mahdotonta olla ottamatta asioita itsestään selvyytenä ilman tiettyä perspektiiviä. Polttareissani puhuimme kaverieni kesken vaimoistamme ja tajusin, että omanihan on aivan täydellinen. Ja kun palasin kotiin viinanhuuruisena ja sekavana mutta vaimoni otti minut hymyillen vastaan, tiesin, että olen tehnyt oikean valinnan.”

 

Lue myös: Luovat ja romanttiset kosinnat – nyt on lupa herkistyä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / StockSnap