Kun haluat käyttää suutasi muuhunkin kuin puhumiseen, niin tässä vinkkejä

6.10.2019

Monien asiantuntijoiden mukaan, selällään makaaminen on kaikkein varmin tapa saada haluttu lopputulos ”suulls tapahtuvasta” intiimistä toiminnasta. Jos sinulla on kuitenkin intoa vähän tutkiskella, kokeile jotain näistä kutkuttavista nautinnoista:

 

TÄYSIN PUKEISSA

ASENTO: Rullaa hameesi tai mekkosi ylös (tämä ei valitettavasti toimi housuilla) ja istu jonkin tason reunalle samalla, kun hän polvistuu jalkojesi väliin. Sinun ei edes tarvitse ottaa pikkareitasi pois—siirrä niitä vain sivummalle, jotta hän voi aloittaa työskentelyn. Vaivattomuus ja spontaanius tekevät tästä mahtavaa.

LISÄETU: Voitte siirtää nämä bileet makuuhuoneesta myös sohvalle, keittiöön, hänen työhuoneeseensa…minne tahansa, kunhan siellä istumapaikka. Tämä asento voi myös olla hellempi hänen niskalleen, kuin jos makaisit selälläsi, kertoo Cooper.

 

KUUSYSI SIVUTTAIN

ASENTO: Sen sijaan, että tekisitte perinteistä (ja totta puhuen, kömpelömpää) versiota—jossa toinen teistä makaa toisen päällä—maatkaa molemmat sivuttain. Se on paljon mukavampaa ja tarjoaa hänelle paremman pääsyn paikkoihisi.

LISÄETU: Se on tuhmaa…hyvällä tavalla. Kuumin ajatus tässä asennossa on se, että olette todellakin panneet toimeksi, sanoo Hollander.

 

SEISOMASSA

ASENTO: Laita hänet makaamaan penkille samalla, kun seisot hänen yllään.

LISÄETU: Tästä tähystyspaikasta, sinulla on uskomattomat näkymät hänen keholleen—tulee olemaan todella itsestään selvää kuinka paljon hän nauttii olostaan. Jos olet anteliaalla tuulella, voit nojata eteenpäin ja käyttää käsiäsi kiusataksesi hän vähäsen.

 

SINÄ HÄNEN PÄÄLLÄÄN

ASENTO: Hänen maatessaan sängyllä, asetu seisomaan hajareisin hänen naamansa ylle, mene sitten kontillesi ja asetu mukavasti hänen suunsa päälle. Äläkä katsele kattoon—katso suoraan hänen silmiinsä. Mikään ei ole kuumempaa kuin katsekontakti samalla, kun hän pistelee menemään.

LISÄETU: Hänen on silti tehtävä suurin osa työstä. Voit kuitenkin ottaa ohjakset, kun liikutat lantiotasi lähemmäs tai kauemmas saadaksesi aikaan optimaalisen paineen orgasmia varten.

 

LUE LISÄÄ: INTIIMI KANSSAKÄYMINEN JA ROMANTIIKKA JUTTUJA

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Pixabay
Lähde: Women's Health