Maistiaisia Kevätmessuilta!

11.4.2016

Tunnetut, kotimaiset ruokabloggaajat ottivat Kevätmessujen ruokahaasteen vastaan. Syntyi lähiruoka- ja luomuaiheisia kotimaisia herkkuja. Näitä maukkaita reseptejä suosittelemme kokeilemaan. Tarjolla aidosti uusia ideoita kotikokkailuun.

Kevat16_729x90px_kehote


Hunajaiset hamppu-kinuskipalat

Hunajaiset hamppu-kinuskipalat

Sain haasteen keksiä öljyhampulle uudenlaisen käyttötavan reseptin muodossa. Haaste oli erittäin mieluisa ja mielenkiintoinen. Hamppuhan on sananmukaisesti oikea superfoodi. Hamppu on erinomainen proteiinin, kuidun ja omega-rasvahappojen lähde. Öljyhampun sisältämät omega-6 ja omega-3 suhde on elimistölle juurikin optimaalisessa suhteessa.

KATSO RESEPTI


kolatun_juusto_main

Juustoiset jauhelihapuikot, Juusto-pinaattipiiras ja Tzatziki

Lähdin erittäin mielelläni kehittämään reseptiä Kevätmessuille kotimaisen Kolatun Juustolan tuotteista. Suunnittelin ateriakokonaisuuden missä jokainen osa täydentävät toisiaan. Siitäkin huolimatta, että kokonaisuudessa on kolme erilaista osa-aluetta niin annos on helppo valmistaa ja kaikki saadaan lautaselle yhtäaikaa jos esivalmistelut tekee huolellisesti.

KATSO RESEPTI


Kevat16_729x90px_kehote


pataleipa_cheddarpataleipa_jukolanjuusto_main

Cheddar-pataleipä

Pataleipä on helppo ja hyvä resepti. Kaikki onnistuu varmasti ja mikä on parempaa kuin tuore itse valmistettu leipä. Nyt on pataleipä maustettu Jukolan Juuston cheddarjuustolla. Todella hieno yhdistelmä ja mikä parasta, kotimaista.

KATSO RESEPTI


arctic_choc_main

Arktinen unelmakakku

Tämän kakun ohje muhi päässäni lapin reissullani tänä keväänä. Suklaa, mustaherukka ja ruusu muodostavat tämän kakun pyhän kolminaisuuden ja vievät kielen mennessään, halusit tai et. Sen lisäksi kakku on myös rikollisen helppo valmistaa, vaikka näyttääkin kenties monimutkaiselta. Sekoittelua ja kaatamista, en paljon sen kummempia työvaiheita tiedossa. Ja tietenkään ei sovi unohtaa sitä tärkeintä: maistelua.

KATSO RESEPTI


kevat16_verkkokauppa_960x343_2