Horoskooppi paljastaa: Oletko hyvä vai paha ihminen?

29.11.2020

Pahuuksien tekemisen aiheuttama jännittävä kihelmöinti voittaa usein hyvät teot. Ihmiset rakastavat olla tuhmia kapinallisia ja uhmata sääntöjä.

Mutta kaikki ihmiset eivät tee pahuuksia, vaikka haluaisivatkin. Jotkut horoskoopit ovat aina hyviä, jotkut aina pahoja. Jotkut horoskoopit ovat välimaastossa – he ajattelevat toimivansa vastoin sääntöjä niin kauan, kunnes syyllisyys iskee ja he päättävät pysyä kaidalla polulla.

On muistettava, että kaikki “pahoina” pitämämme asiat eivät ole välttämättä sääntöjen rikkomista tai laittomuuksia. Joskus kyse on vain siitä, että tekee toisin kuin kaikki muut ja seuraa omaa tahtoaan. Tuhmuuksien takana olevalla hyvän olon tunteella on myös tieteellisiä perusteita. Otetaan valehtelu esimerkiksi.

Valehtelu tuntuu pahalta ainoastaan silloin, jos se voi satuttaa jotakuta. Jos kyse on valkoisesta valheesta, joka ei tule aiheuttamaan kenellekään ongelmia tai kärsimystä, valehtelu ja siitä selviäminen voi tuntua nautinnolliselta.

Samaa voi sanoa muistakin huonon käytöksen ilmentymistä. Kun pahuuksille antaa pikkusormensa, menettää koko kätensä alta aikayksikön.

Ryhmäpaine on toinen suuri pahuuksien aiheuttaja. Jos tiedät, että jokin asia on todella väärin, mutta paras kaverisi on valmis tekemään sen kanssasi, et aina voi vastustaa houkutusta. Onhan sinulla kuitenkin aina joku, jonka kanssa jakaa syyllisyys, jos asiat eivät mene suunnitellusti.

Ihmiset rakastavat jännittäviä ja tuhmia asioita. Joillekin meistä niiden tekeminen on kuitenkin täysin luonnollista. Seuraavaksi paljastamme 6 horoskooppia, joiden edustajat ovat luonnostaan ”pahoja”.

 

01. Oinas

Oinas on uskomattoman impulsiivinen otus. Hän voisi olla hyvä, mutta koska hän antautuu muita horoskooppeja helpommin impulsseilleen, hänellä on taipumusta olla paha (mutta hyvällä tavalla). Oinas onkin todennäköisesti yksi hauskimmista horoskooppimerkeistä.

Oinas rakastaa tuhmuuksia niiden sykähdyttävän luonteen vuoksi. Hän tietää, ettei impulsiivisuus ole välttämättä hyvästä, mutta hän nauttii hauskanpidosta eikä viitsi murehtia asioita liikaa etukäteen.

 

02. Kaksonen

Kaksonen on seikkailunhaluinen, mikä sopii hyvin pahuuksien harjoittamiseen. Kaksonen tietää selviävänsä kuivin jaloin kaikesta, mitä ikinä tekeekin.

Kaksonen on myös levoton tapaus. Hänellä on vaikeuksia keskittyä yhteen tiettyyn asiaan pitkiä aikoja. Kun kaksonen päättää, että hänellä on tylsää, hänen ajatuksensa voivat lähteä laukalle. Usein ajatukset johtavat huonoihin ja pahoihin ideoihin.

 

03. Vaaka

Vaaka on salaa luihu. Vaaka on ulkoisesti hyvä ja viaton tyyppi, mutta syvällä sisimmässään hurmurikuoren alla vaaka on paha. Petollisuudesta huolimatta, vaaka nauttii myös hyvän ihmisen esittämisestä.

Tästä syystä vaaka voi olla hyvinkin manipuloiva halutessaan. Hän tietää kykenevänsä hurmaamaan kenet tahansa hyvillä ominaisuuksillaan. Kun tulee aika päästää sisäinen peto irti, on vaa’alla helppo työ houkutella hurmaamansa ihmiset rikoskumppaneiksi.

 

04. Skorpioni

Skorpioni on yksi manipuloivimmista merkeistä. Hän rakastaa olla paha koska hän voi, mutta hän pitää myös ystäviensä vetämisestä mukaan tuhmuuksiin. Jos skorpioni joutuu vaikeuksiin, niin joutuu kaikki muutkin.

Hänelle kyse on hauskanpidosta ja kontrollin tunteesta. Skorpionin ”pahuus” onkin yhtä kuin se, että hän tekee mitä haluaa, koska haluaa.

 

05. Jousimies

Jousimies vihaa kaikkia ahdasmielisiä ihmisiä, jotka kieltävät häntä tekemästä mitä hän haluaa. Jousimies motiivi pahuuksiin onkin kostoJousimiestä ei myöskään kiinnosta, mitä muut ajattelevat – tai ainakin niin hän väittää kaikille. Salaa sisimmässään, jousimies nauttii tunteesta, jonka hän saa näyttäessään muille. Hän on holtiton ja tuhma eikä halua muuttua.

 

06. Vesimies

Vesimies on vapaamielinen kapinallinen. Hän tekee omia juttujaan eikä välitä muiden mielipiteistä. Jos joku asettuu hänen tielleen, hän tuo oman kantansa vahvasti esille.

Vesimies on paha vain uhmatakseen yleistä normia. Jos joku yrittää kontrolloida häntä, hän vastaa jatkamalla pahuuksien tekemistä.

Lue lisää: hyvä mieli & onni uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay