8 Tapaa pitää seksuaalista liekkiä yllä makuuhuoneen ULKOPUOLELLA

12.5.2021

Seksi on ehdottoman tärkeää parisuhteessa. Ja käytännössä se vie vain 20 minuuttia päivästä. Mutta onko se todella tarpeeksi pitääksesi seksuaalisen vietin ja intiimin läheisyyden yllä?

Mielestäni ei. Rakkaus on paljon hauskempaa (ja seksikkäämpää) kun löydät toiseen henkilöön todellisen yhteyden ei seksuaalisilla tavoilla:

 

1. Lähetä hänelle ei-seksuaalisia kuvia itsestäsi.

Kaikkien lähettämiesi kuvien ei tarvitse olla alastomasta vartalostasi. Voit lähettää miehellesi kuvia itsestäsi myös uuden kampaajakäynnin jälkeen tai vaikka vain hymykuvasi päivän aikana. Kuvan ei tarvitse olla ylitsehuokuvan seksikäs, hurmaava riittää. Miehesi tulee takuulla yllättymään iloisesti, kun puhelimeen kilahtaa kuva rakkaasta hymy kasvoilla.

Minun kihlattuni tekee aina uudesta tukkatyylistäni hänen uuden taustakuvansa, ja saan häneltä aina vastauksen ”vau” kun lähetän kuvan. Osa minusta pitää sitä nolostuttavana, mutta rakastan sitä silti.

 

2. Menkää yhdessä lomalle. 

Ei ole väliä onko kyseessä viikon vai päivän reissu, kunhan vain menette ja teette yhdessä jotain mistä molemmat tykkäävät. Tarkoitus on yhdessä tekeminen – älkää tehkö yksin. Yrittäkää aktiviteetteja joista molemmat pitää, ja parantakaa yhteyttänne lisäämällä rentouttavaa aikaa yhdessä.

Varmistakaa, että käytätte tämän ajan positiiviseen, rakastavaan keskusteluun. Tämä ei ole oikea aika käydä läpi lasten ongelmia, rahatilannetta tai muita väsyttäviä aiheita. Jos sinun on pakko avata näitä aiheita, sopikaa hetki jolloin ne voidaan käydä läpi, kun mieli ja keho on täysin rauhallinen.

 

3. Piristä hänen päiväänsä kehuilla.

Me kaikki rakastamme kehuja, mutta emme usein muista antaa niitä rakkaimmillemme. Olemmeko liian kiireisiä vai unohdammeko asiat liian helposti? Yritämmekö vain peitellä omaa ahdistusta, kipua tai vihaa? Saattaa olla, että joudut hieman tekemään töitä tällä alueella, mutta kaikki se on vaivan arvoista. Kun huomaat, että miehesi tekee jotain oikein, kerro siitä hänelle.

 

4. Olkaa fyysisiä mutta ei seksuaalisia.

Kosketus luo eniten jännitettä ja intiimiyttä ja muita ihania asioita. Se saa meidät tuntemaan itsemme hyväksi, ja se antaa välillenne paremman yhteyden. Monet ihmiset pitävät tietyllä tapaa koskettamista, ja se tämä on jokaisella meillä uniikki. Kaikkien fyysisten hetkien ei tarvitse johtaa kuherteluun tai seksiin. Teet vain sen mikä tuntuu oikealta ja katso kun maailma näyttää kauneintaan.

 

5. Olkaa leikkisiä ja spontaaneja.

Noniin arvon leidit – on aika nostaa kissa pöydälle. Se, mitä arkisin teette, on niin helppoa (ja tylsää). Joten lähde liikkeelle ja anna hänelle oikein kunnon moiskautus kun siivoatte autotallia. Läpsäise pyllylle kun hän pesee autoa. Ole hauska, leikittele. Mieti keinoja keventää tunnelmaa, ja saa hänet nauramaan (se saa hänet palvomaan sinua). Enemmän leikkiä tarkoittaa enemmän hauskuutta.

 

6. Löydä side hänen perheensä kanssa.

On tärkeää luoda realistisia siteitä toisen perheen kanssa, jos se on hänelle tärkeää. Vaikkakin se saattaa olla vaikeaa, sinun täytyy tietää, milloin suu tulee pitää supussa, ja mitä asioita hänen perheen kuullen ei tule sanoa.  Uuden perheenjäsenen saaminen on palkitsevaa ja se näyttää hänelle, että välität hänen maailmasta. Ole ymmärtäväinen ja tukeva häntä kohtaan.

 

7. Avaa sydämesi heidän pienokaisilleen.

Vanhemmalle mikään muu ei ole yhtä tärkeää, kuin heidän lapsensa. Ja sinun tulee tietää ja ymmärtää tämä fakta. Jos sinun puolisollasi on lapsia edellisestä liitosta, avaa sydämesi näille lapsille ilman, että hyppäät omien rajojesi yli. Anna lapsen tehdä tietä, ja tee hitaasti eleitä jutellaksesi ja tunteaksesi heitä paremmin.

Luottamuksen ansaitseminen on tärkeää. Kysy muutama kysymys ja tiedä milloin on aika siirtyä takavasemmalle. Kasvata suhdetta hitaasti. Älä oleta, että hänen lapsensa rakastuvat sinuun heti, jos koskaan. Muista, että hän rakastaa sinua enemmän kun näytät, että hyväksyt myös hänen lapsensa.

 

8. Tee hellyydenosoituksista päivittäinen tapa.

On niin helppoa vain kävellä toisen ohi oviaukossa. Älä tee sitä. Luo terveet parisuhteeseen kuuluvat rutiinit, jotka kestävät. Pussailkaa pitkin päivää, etenkin kun heräätte, ennen nukkumaan menoa ja kun näette toisenne pitkästä aikaa. Löydä asioita ja eleitä joista näet, että hän pitää, ja tee niitä hänelle. Vastapalveluksena, anna hänen tietää mitä hän voi tehdä vuoksesi päivän mittaan pitääksesi sinut onnellisena.

Aistillisuuden lisääminen parisuhteessa on kaksisuuntainen polku. Pariskunnat usein unohtavat, että joka päiväiset kokemukset, jotka saavat meidät onnelliseksi, ovat ihan yhtä tärkeitä (ellei jopa tärkeämpiäkin) kuin se 20 minuutin lakanatango makuuhuoneessa.

LUE LISÄÄ: SEKSI JA ROMANTIIKKA JUTTUJA

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: PIxabay
Lähde: Your Tango