5 Terveellistä myöhäisillan naposteltavaa

19.12.2021

Voi tuntua mahdottomalta pitää näppinsä erossa jääkaapissa odottelevista houkuttelevista kuppikakuista ja vanukkaista. On kuitenkin tärkeää huolehtia ruokavaliosta, jos haluat pysyä terveenä.

 

Murot ja rasvaton maito

Kello on jo 23 ja sinulla on taas nälkä. Tuntuuko tutulta? Siinä tapauksessa voit kokeilla tätä herkkua, sillä se on yksi terveellisimmistä välipaloista.

Pidä vain huoli, että valitset kuitupitoisia muroja sekä rasvatonta maitoa. Tällä tavoin saat mukavasti elimistöllesi hyödyllisiä ravintoaineita, kuten kalsiumia, proteiinia ja D-vitamiinia.

 

Kreikkalainen jogurtti ja hedelmät

Tämä maukas kombo on todellakin yksi parhaista iltapaloista painonpudotusta ajatellen. Kreikkalainen jogurtti on tuotteena erinomainen, sillä se sisältää runsaasti proteiinia mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Leikkaa vain omena pieniksi palasiksi ja sekoita se jogurttiisi, niin saat täydellisen ravinteikkaan iltapalan, joka myös pitää sinut timminä.

Lue myös: 3 Petollista asiaa, jotka saavat sinut janoamaan sokeria

 

Mustikkasmoothie

Jos olet päättänyt pudottaa painoasi, tee se tämän terveellisen juoman avulla. Mustikkasmoothiet tyydyttää herkkuhimoasi ja pitää sinut kunnossa samalla. Valmistele yöpalasi kupillisesta mustikoita ja lasillisesta rasvatonta maitoa ja nauti.

Mustikat ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja ja ne pitävät myös ruoansulatuksesi vireänä.

 

Yöllinen hedelmäsalaatti

Haluatko helpon ja terveellisen myöhäisen iltapalan? Kannattaa ehdottomasti harkita hedelmäsalaattia. Leikkaa banaani, kaksi omenaa, appelsiini ja avokado palasiksi ja sekoita ne kulhoon.

Voit syödä hedelmät raakana tai sekoittaa salaattiisi hieman luonnonjogurttia. Kun kaikki on valmista, nappaa lempimuotilehtesi ja nauti illasta.

 

Popcorn

Toisin kuin yleisesti uskotaan, popcorn on yksi parhaista vähäkalorisista myöhäisillan välipaloista. Mutta sen sijaan, että nauttisit popcornisi voin tai suolan kera, ripottele niiden päälle hieman cayennepippuria tai kanelia.

Mutta mikä tekee popcornista niin terveellistä? Se on täynnä terveellisiä hiilihydraatteja!

 

Lue myös: Herkulliset myslipatukat – terveellinen välipala

Lue lisää: terveys & hyvinvointi uutisia

Lähde: Becomegorgeous.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Mc Jefferson Agloro